Mijn favorieten uit de ‘Lanvin voor H&M’ collectie

Dat Lanvin een hele collectie heeft uitgebracht voor de H&M is je vast niet ontgaan. H&M heeft ons lang in spanning gehouden door steeds nieuwsgierig makende filmpjes online te zetten. Maar sinds 2 november is de complete collectie online te bewonderen en vanaf 23 november is het online verkrijgbaar en in de geselecteerde filialen. Ik ga niet voor de deur van de H&M liggen met mijn slaapzak maar misschien dat ik online wel een poging ga wagen om een item te scoren.

Uit de damescollectie die maar liefst bestaat uit 48 items, zowel kleding als accessoires heb ik mijn favorieten voor je uitgekozen. De top met de oogjes is zeker weten mijn favoriet en ik denk dat ik erg leuk staat onder een blazer. De jurkjes vind ik ook wel erg gaaf, maar het zijn niet de meest alledaagse jurkjes dus ik laat ze aan me voorbij gaan. Ook de lipstick lijkt me erg gaaf om te hebben. Niet alles uit de collectie vind ik mooi, zo vind ik de schoenen heel erg lelijk. Dat komt vooral omdat ze heel puntig zijn, die periode hadden we al gehad, toch? Ben je benieuwd naar de complete collectie, die kun je bekijken op de website van de H&M.

Dit zijn mijn favorieten! Ga jij wel met je slaapzak voor de deur liggen of vind je de collectie niet zo interessant?