Mijn favoriete make-up producten op een rijtje

Al eerder maakte ik een artikel met mijn zes favoriete beautyproducten. Dit was in juni en je kunt begrijpen dat ik inmiddels alweer nieuwe favorieten heb. Het kiezen was heel lastig, want zes producten is niet echt veel. Maar ik heb geprobeerd om zoveel mogelijk verschillende producten uit te kiezen. Kijk mee naar mijn favorieten…

1.) Dit is een ‘long lasting’ waterproof gelliner van Sleek in een mooie zwarte kleur. Het breng erg makkelijk aan en ik vind het erg fijn in gebruik. Long lasting is die zeker, het eraf halen is dan ook best wel lastig. Het is een matte kleur zwart en dit vind ik erg mooi. Ik gebruik deze best wel vaak, dat moet ook want gelliners staan bekend dat ze erg snel uitdrogen. 2.) Dit is een foundation van Gosh de X-ceptional wear die ik bijna dagelijks draag. Het is een matte foundation en het brengt erg makkelijk aan. Hij zorg ervoor dat roodheden in mijn gezicht niet meer opvallen maar het geeft ook geen ‘pannenkoek’ effect. 3.) Wanneer ik oogschaduw draag dat zit de NYX Jumbo Eye Pencil in de kleur Milk er zeker weten onder. Je oogschaduw blijft langer zitten en de kleuren worden ook intenser. Ik vind deze potlood ook erg makkelijk in gebruik, love it! 4.) De beautyblender, tja wat moet ik hier nog over vertellen. Het eitje zorgt voor een flawless skin en werkt zo makkelijk. Het is misschien eerst even wennen, maar als je het eenmaal gewend bent dan wil je niet meer zonder. Het schoonhouden kost iets meer tijd dan wanneer je een kwast gebruikt, maar ik heb het ervoor over. 5.) Toen de MNY producten uitkwamen, was ik erg nieuwsgierig naar dit budgetmerk. Ik gaf al aan dat de blushes mijn favoriete producten zijn van de MNY lijn en deze kleur (301) staat erg mooi bij mijn lichte huid. Het geeft net een beetje meer kleur aan mijn gezicht, maar dan wel heel subtiel. 6.) Wat heb ik veel gelezen over de ‘Lemony Flutter’ van Lush. En ik heb weer een product van Lush waar ik lichtelijk verslaafd aan ben. Ik gebruik het vooral voor mijn nagelriemen en ze worden er heerlijk zacht van. Binnenkort ga ik ook een potje Lemony Flutter weggeven met mijn super grote winactie!

Dit waren al mijn favorieten, wat zijn die van jou?

 

Dit vind je vast ook leuk...

7 Comments on Mijn favoriete make-up producten op een rijtje

 1. Lisanneleeft
  15 november 2010 at 14:27 (9 jaar ago)

  Ik heb bij de gosh foundation wel echt een pannekoekenhoofd :P

  Beantwoorden
 2. Hande
  15 november 2010 at 20:37 (9 jaar ago)

  lemony flutter wil ik al heel lang,ssamen met lip dip. ik denk datik lemony flutter samen met mn nichtje ga kopen, omdat die zo duur is en er zit best wel veel in, benn bang dat ie gaat rotten!

  Beantwoorden
 3. Lisa
  15 november 2010 at 21:03 (9 jaar ago)

  Leuke producten, heb zelf ook lemony flutter en een heerlijk product is dat inderdaad :)

  Beantwoorden
 4. shna
  16 november 2010 at 00:01 (9 jaar ago)

  Hmm leuke dingetjes :D Ben zelf ook erg fan van de MNY blush :D

  Ik vind echt dat je heel leuke artikelen schrijft =)

  Beantwoorden
 5. Melanie
  16 november 2010 at 15:59 (9 jaar ago)

  Super leuke spulletjes en ik ben benieuwd naar de winactie! Ik wil die Lemony wel winnen :)

  Beantwoorden
 6. Esther
  24 december 2010 at 01:17 (9 jaar ago)

  Waar kun je die mny producten kopen?

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *