Leuke webshop Lexington Avenue!

Wanneer je een blog hebt ben je veel op het World Wide Web te vinden, ik denk dat dames met een blog dit wel kunnen beamen. En ik, als ware shopaholic ben altijd op zoek naar de leukste adresjes en zo vond ik ook Lexington Avenue. Dit is een leuke webshop met hele betaalbare modeaccessoires en sieraden en ik heb er weer een favoriet bij!

Betaalbaar is het zeker, want je vindt er niets boven de 50 Euro. Lexington Avenue biedt altijd de meest leuke en fashionable accessoires van dit moment aan. Het is een webshop vol met: Armbanden, oorbellen, ringen, shawls en shirts, voor ieder wat wils. En ik weet zeker dat elke fashionlover enthousiast wordt bij het zien van de items. Mijn favorieten uit de shop zijn zeker weten de heartbracelet en de uilenring, love it!

Bij Lexington Avenue kun je makkelijk via Ideal betalen en ze garanderen altijd een snelle levering. En bestellingen boven de 50 Euro wordt gratis verzonden. Benieuwd geworden, ga dan snel naar de shop!

67 Comments on Leuke webshop Lexington Avenue!

 1. Nadia Segers
  27 november 2010 at 18:05 (12 jaar ago)

  Oeh leuke dingetjes 🙂 ga de shop zeker eens bezoeken!

 2. Melanie
  27 november 2010 at 19:24 (12 jaar ago)

  Die kettingen zijn leuk!

 3. Mirjam
  27 november 2010 at 21:29 (12 jaar ago)

  Leuke tip! 🙂

 4. Eline
  27 november 2010 at 23:12 (12 jaar ago)

  Leuke shop! Thanks voor de tip!

 5. Emma
  29 november 2010 at 19:13 (12 jaar ago)

  klinkt goed! ga er zo eens kijken 🙂

 6. Melanie
  29 november 2010 at 20:49 (12 jaar ago)

  Ik ga zo even kijken op de site. Ziet er heel leuk uit en ik vind die armbandjes met hartjes ook zo ontzettend leuk 😀 😀 😀