Leuke actiekomedie Knight And Day nu op Blu-ray en DVD

(Advertorial)

Films kijken doe ik graag en vaak. Van romantische komedies tot thrillers en alles er tussenin. Eigenlijk vind ik alle film genres leuk, behalve Science Fiction en Fantasy, dat zijn niet echt mijn films. Vooral nu het buiten kouder wordt vind ik het leuk om gezellig met mijn vriend op de bank films te kijken.En heel toevallig heb ik gisteravond de film ‘Knight and day’ met Cameron Diaz en Tom Cruise gezien, een echte aanrader!

Ik hou echt van Cameron Diaz, ze is een geweldige actrice en speelt altijd super leuke rollen. Dus voordat ik de film had gezien wist ik al dat ik het een topfilm zou vinden. En het was echt een leuke film. Het gaat over een rebelse Spion (Tom Cruise) en een vrouwelijke automonteur (Cameron Diaz) die elkaar op het vliegveld tegen het lijf lopen. Voor je het weet zitten ze samen in een avontuur die spannend is tot het einde en absoluut niet voorspelbaar. Het is een actiefilm met humor en af en toe moest ik ook wel lachen. Misschien denk je bij actiefilm, hmm niet zo leuk, maar het is niet heel erg overdreven actie waar mannen meestal van houden. Het is een film die je bijvoorbeeld gerust met je vriendje of met vriendinnen kunt kijken.

En vanaf nu (24 november) is Knight and day op Blu-ray en DVD verkrijgbaar. Ben je nieuwsgierig geworden, bekijk dan hier de filmtrailer.

103 Comments on Leuke actiekomedie Knight And Day nu op Blu-ray en DVD

  1. Eline
    25 november 2010 at 19:14 (12 jaar ago)

    Het is een leuke film!

  2. janne
    25 november 2010 at 19:53 (12 jaar ago)

    Ziet er leuk uit!!