Het nieuwe geurtje van Givenchy wel heel bijzonder gepromoot

(Advertorial)

Een tijdje geleden had ik meegedaan aan een zogenaamde flashmob, ter ere van Micheal Jackson. Dit was echt super leuk om te doen en voor diegene die niet weten wat een flashmob is, dit is een groep mensen die plotseling op een openbare plek samenkomt en daar gaan ze bijvoorbeeld met  z’ n allen dansen en daarna vallen ze uiteen. De reden dat ik dit vertel is omdat er deze maand ook weer een flashmob heeft plaatgevonden in Amsterdam en Rotterdam. Dit was een actie van cosmeticamerk Givenchy om hun nieuwe damesparfum Play for Her te promoten.

Na Play de mannengeur  is er dus nu ook een Play for Her en niemand minder dan Justin Timberlake is het gezicht van deze damesparfum. De flashmob was dan natuurlijk ook helemaal in stijl van deze popster. De geur Play for Her staat voor verleidelijkheid, energie en onbekommerdheid. Het flesje van de parfum is ook erg bijzonder, het doet mij denken aan MP3 speler.  De geur is een stralende bloemengeur met warme houttoetsen, het is een betoverende parfum en het laat een delicate muskustoets na op de huid. Dit maakt mij wel heel nieuwsgierig en ik ga zeker binnenkort deze geur van Givenchy uitproberen.

Bekijk hieronder het filmpje met de Flashmob.

Voor meer informatie kijk je hier

 

Dit vind je vast ook leuk...

5 Comments on Het nieuwe geurtje van Givenchy wel heel bijzonder gepromoot

 1. Eline
  11 november 2010 at 14:38 (9 jaar ago)

  Ik vind het wel een toffe manier van reclame maken!

  Beantwoorden
 2. janne
  11 november 2010 at 14:56 (9 jaar ago)

  ik ben het eens met Eline! Ik vind het echt super gaaf!! Ik ben benieuwd hoe het luchtje ruikt!

  Beantwoorden
 3. Nadia Segers
  17 november 2010 at 19:23 (9 jaar ago)

  Weet jij toevallig hoeveel die roze kost? ik vind deze namelijk zoooo lekker ruiken! <33

  Beantwoorden
 4. Sanne van Huis
  17 november 2010 at 19:26 (9 jaar ago)

  @Nadia het geurtje kost nu bij de ICI Paris XL rond de 44 Euro voor 30 ml..lekker geurtje is het he!

  Beantwoorden
 5. Nadia Segers
  17 november 2010 at 19:29 (9 jaar ago)

  Ja echt een geurtje voor mij ! Vind het namelijk echt lekker!
  & okee bedankt, dan zal ik de ICI Paris maar eens langsgaan :D

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *