Eindelijk een paar Uggs!

Na heel wat wikken en wegen heb ik dan toch besloten om ze te kopen, Uggs. Dit zijn misschien wel de meest gehate (en dan vooral door mannen) en geliefde schoenen op aarde. Misschien zijn het niet de meest fashionable schoenen, maar diegene die ze ook wel eens dragen zijn het vast met me eens als ik zeg, ze zitten zooo lekker! Na ongeveer 6 paar nep Uggs te hebben versleten werd het dan toch tijd om echte te gaan kopen. Ik heb ze niet per se om het merkje Ugg gekocht, maar meer omdat ik weet dat de echte toch wat beter van kwaliteit zijn. Normaal gesproken betaal je voor dit model zo’n tweehonderd Euro, maar eerlijk, vind ik dit best wel heel veel geld voor schoenen. Ik heb ze via Marktplaats gekocht voor minder dan tweehonderd Euro van een meisje die de schoenen helaas niet pasten, lucky me! Toch twijfel ik wel een beetje of ze echt zijn, dus ik ga dit nog even uitzoeken…

En dit zijn ze dan! Zien ze er niet ongelooflijk comfortabel warm uit? Het model is de lageย Bailey Button boots Chestnut. Wat vind jij van Uggs?

100 Comments on Eindelijk een paar Uggs!

 1. Manon
  2 november 2010 at 15:49 (12 jaar ago)

  Ze zijn geweldig!! Ik heb dezelfde in het zwart en ze zitten zo lekker:-)

 2. Lisa
  2 november 2010 at 15:50 (12 jaar ago)

  Ik vond ze vroeger nooit mooi tot ik dit jaar de Bailey Buttons zag en die vind ik wel mooi, vooral de zwarte versie <3 Hoop dat ik een paar Bailey Buttons kan scoren ooit, zeker met de winter die eraan komt ๐Ÿ™‚ Gefeliciteerd met je Ugg en veel plezier ermee, hoop dat ze echt zijn =)

 3. Lisa
  2 november 2010 at 15:50 (12 jaar ago)

  Ugg moest Uggs zijn natuurlijk ๐Ÿ™‚

 4. Lisa
  2 november 2010 at 15:51 (12 jaar ago)

  met je Uggs moest het zijn, niet Ugg, lol ๐Ÿ™‚

 5. Eline
  2 november 2010 at 17:55 (12 jaar ago)

  Ik vind uggs helemaal niks!

 6. Tamara
  2 november 2010 at 17:59 (12 jaar ago)

  Ik vind ze mooi
  maar vooral als het echte zijn
  ik zie heeeel veel mensen die ze dragen maar dan wel neppe:S
  ik vind dat als je die schoenen draagt dat ze dan wel echt moeten zijn dan geeft het toch een beetje meer dan een paar schoenen die heel fijn zitten

 7. Bertine
  2 november 2010 at 18:01 (12 jaar ago)

  Ze zijn mooi!!!

 8. janne
  2 november 2010 at 18:13 (12 jaar ago)

  Ik hou in principe niet zo van Uggs, maar deze vind ik best wel leuk!!

 9. Madelief
  2 november 2010 at 19:00 (12 jaar ago)

  Ik heb een hekel aan Uggs. Ik snap wel dat ze lekker warm zijn enzo, maar ik vind het er behoorlijk lomp uitzien. Maar als mensen ze mooi vinden moeten zij ze vooral dragen ๐Ÿ˜‰

 10. Eline
  2 november 2010 at 19:22 (12 jaar ago)

  Ik vind Uggs er altijd een beetje uit zien alsof je sloffen aan hebt… Weet niet, ben er nog niet helemaal uit of ik ze nou wel of niet leuk moet vinden! En daarbij, vind ik ze buitensporig duur :p

 11. Melissa
  3 november 2010 at 13:47 (12 jaar ago)

  Ik heb die hoge gekocht.. Damn wat een geld! โ‚ฌ 240,-! Maar ze zijn het waard!
  Had al de gewone classic versie en die zaten heerlijk!
  Vriendlief vind mijn Bailey Button Grey toch wel mooier..

  Alleen.. op de foto lijkt het schapenbond heel erg ‘fluffy’ terwijl dat bij ‘echte’ UGGs toch niet zo is? Of ligt dat nou aan mij?

 12. Michelle
  3 november 2010 at 18:06 (12 jaar ago)

  Uggs blijven lekker lopen en ze zijn zoo lekker warm! En dat vind ik erg fijn in de winter!

 13. Denise
  4 november 2010 at 11:30 (12 jaar ago)

  Uggs zijn heerlijk in de winter! Maar als je er echt zoveel geld voor hebt betaald ben je echt opgelicht. Vergelijk foto’s van de officiรซle site maar eens met die van jou. Het bont hoort niet zo ‘plukkerig’ te zijn, het logo is niet hetzelfde en ze hebben een hele dun vorm aan de achterkant bij je enkel. De echt hebben niet dit.
  Maargoed zolang ze lekker lopen en warm zijn maakt dat niet uit natuurlijk, maar wel zonde van het geld.

 14. Melissa
  4 november 2010 at 11:34 (12 jaar ago)

  Ja Denise heeft gelijk! Mij was dat ook al opgevallen!!!

 15. Malou
  18 november 2010 at 00:19 (12 jaar ago)

  Sorry als ik je nu uit je droom haal maar ze zijn helaas wel niet echt! ๐Ÿ™
  De hiel is te smal, het label op de hak is nep, het wol is geen echt wol, en ze hebben een eendenbekje. (de voorkant/neus) dat hoort gelijdelijker te lopen..

  Maar als jij ze gewoon lekker vind zitten? ๐Ÿ™‚

 16. Michelle
  18 november 2010 at 01:16 (12 jaar ago)

  Dat klopt inderdaad.
  Ze lijken nep. Dus vervelend dat je er dan toch nog zoveel voor hebt betaald!

 17. roos
  22 november 2010 at 21:19 (12 jaar ago)

  ze zijn echt ontzettend nep! echt vervelend dat je er zo veel voor hebt betaald ๐Ÿ™

 18. May Yi
  27 september 2011 at 20:24 (11 jaar ago)

  Ze zien er behoorlijk nep uit. Lullig dat je daar zoveel geld aan hebt besteed.
  Ik krijg Uggs classic short. weet alleen nog niet welke kleur.

 19. Maaike
  28 november 2011 at 16:21 (11 jaar ago)

  Ik zit zelf ook al een hele tijd te twijfelen of ik uggs wil of niet, vooral omdat ze zo gehaat worden en je er gelijk een bepaald image bij krijgt..
  Maar echt ik heb nu al koude voeten & dus zijn ze helemaal goed voor mijn voeten & lopen ze ook nog eens comfertabel! ๐Ÿ™‚ En heel lelijk vind ik ze nou ook weer niet, ze zijn alleen een beetje lomp misschien, maar dat vind ik van sommige gympen ook.
  Mij maakt het idd niet uit of er ugg op staat, als het maar goed stevig is & warm dus!
  Ik vind het ook prima om nep uggs te kopen voor een lagere prijs, zolang ze maar aan mijn voorwaarden voldoen ^^. En ik denk dat sommige hierboven wel gelijk hebben, je moet heel erg oppassen op het internet!

 20. Elisabeth
  13 december 2011 at 08:44 (11 jaar ago)

  Hoi, wat een superleuke site heb je!! Even over de uggs, die zijn harstikke nep. Op zich geen probleem maar als je weet waar die nep uggs vandaan komen en vooral hoe ze worden gemaakt…….dan wil je ECHT NOOIT MEER NEP UGGS!!! De neppers komen uit China, waar wasbeertjes een afschuwelijk bestaan lijden voordat ze beestachtig worden afgeslacht. Ik geloof dat er op youtube ook filmpjes over zijn, anders even googelen. Ik had zelf ook regelmatig nep, kocht ze zelf in China waar ik vaak kom, maar ben erg geschrokken van de achtergrond en ga nu alleen voor echt!! Succes met je leuke site, groet Elisabeth