De partycollectie van WE nu in de winkel

(Advertorial)

December is de maand waar je weer helemaal los mag gaan als het gaat om party outfits. Denk aan mooie jurkjes versierd met pailletten en andere glinsters en rijk versierde accessoires. De WE heeft vanaf nu een partycollectie in de winkel liggen, met als inspiratiebron het gemaskerd bal.

In deze collectie gaat het vooral om details. Het uitgangspunt van de Womens partycollectie is Luxe en sophisticated, met de kleuren zwart, donkerpaars en nachtblauw. De verschillende stoffen zoals: Kant, lurex en pailletten zorgen ervoor dat je zeker gaat opvallen tussen de rest. WE heeft ook gedacht aan mooie accessoires voor de dames. De WE heeft ook een mannen partycollectie en hier ligt de nadruk op elegant. De smoking zie je veel in deze collectie, maar ook hier gaat het om details. Denk aan verschillende giletjes, stropdassen en overhemden. Wedden dat je vriend/man er ook hip en elegant bijloopt?

Dus voor de ultieme party outfit ga je dit jaar natuurlijk naar de WE en is opvallen gegarandeerd!

85 Comments on De partycollectie van WE nu in de winkel

  1. Eline
    16 november 2010 at 11:06 (12 jaar ago)

    Ik vind het een lelijke collectie! 😀

  2. janne
    16 november 2010 at 14:58 (12 jaar ago)

    mwaaa…. vind het niet echt heel mooi… niet zo mijn ding….