Catrice Glamourama Limited edition

Mijn liefde voor nagellak wordt alleen maar groter omdat budgetmerken elke keer weer met mooie collecties komen. Catrice is zo’n merk die mij elke keer weet te verrassen met hun nagellakjes. Vorige week was ik in de Kruidvat en liep ik tegen de limited edition ‘Glamourama’ aan. Het schap was eigenlijk zo goed als leeg, maar ik heb nog net twee mooie kleuren weten te bemachtigen. Thuis gekomen kon ik niet wachten om de kleurtjes uit te proberen en vooral de kleur ‘En Vogue’ is buitengewoon mooi!

Glamourama nagellakjes hebben volgens het etiket: Ultimate Colour, Ultimate Gloss en Ultimate coverage, veel belovend dus! De verpakking is ook anders dan anders, ze hebben namelijk een zilveren dop en een zilveren opdruk. Het ziet er wat sjieker uit maar je herkent het nog steeds als ‘Catrice’. Voor de rest zijn de kwastjes geloof ik precies hetzelfde, het werkte in ieder geval net zo prettig. De dikte van de nagellak is ook fijn, lekker smeerbaar.

Lees verder en kijk mee naar de twee kleuren:

Ik begin met de prachtige kleur ‘En Vogue’ een mooie diep donkerblauwe kleur met hele subtiele glitters (die helaas niet echt zichtbaar zijn op de foto). Deze nagellak dekt erg goed, na 1 laagje opgebracht te hebben was mijn nagel egaal donkerblauw. Ik was echt blij verrast door deze nagellak en ga deze komend seizoen heel vaak dragen. Hij doet me trouwens erg denken aan de ‘Indigo van Eyeko’.

Mijn mindere favoriet is de kleur ‘Mirror Mirror’ maar dit heeft ook te maken dat ik zelf niet zo’n fan ben van zilverkleurige nagellak. Ik heb altijd moeite om deze streeploos aan te brengen, zo ook bij deze. In tegenstelling tot de kleur ‘En Vogue’ had ik minstens 3 laagjes nodig voordat het echt goed zat. Na 3 lagen was ik eigenlijk nog steeds niet echt tevreden. Op de foto zie je ook wel dat deze kleur niet heel goed dekt en dat het erg streperig is. Dit kan natuurlijk ook liggen aan mijn nagellak skills?!

De nagellakjes zijn dus qua dekking erg verschillend en dit is jammer. De zilveren kleur ‘Mirror Mirror’ is niet echt mijn ding maar dat is ook een kwestie van smaak. De nagellak blijft bij mij met topcoat net zo lang zitten als bij de normale Catrice nagellakjes. De Glamourama collectie bestaat uit meerdere soorten make-up maar het is een Limited Edition dus het kan zijn dat het bij sommige vestigingen is uitverkocht. De nagellakjes kosten €2,49 per stuk en dat is natuurlijk helemaal niet veel geld. Ik ben erg benieuwd of jij ook iets hebt van deze collectie en wat je ervan vindt?

10 Comments on Catrice Glamourama Limited edition

 1. Joy
  30 november 2010 at 14:46 (10 jaar ago)

  Het blauwe lakje is echt heel mooi!

  Beantwoorden
 2. Manon
  30 november 2010 at 14:56 (10 jaar ago)

  Die blauwe is inderdaad erg mooi! De zilverkleurige nagellak lijkt mij inderdaad ook niks.

  Ik heb niks uit deze serie omdat ik hem niet zo geweldig vind. Het zijn mijn kleurtjes niet. Wachten op de nieuwe LE dan maar haha!

  Beantwoorden
 3. janne
  30 november 2010 at 16:36 (10 jaar ago)

  mooi! In mijn dorp is de LE nog steeds niet binnen! Ik denk eigenlijk ook dat hij niet meer komt…

  Beantwoorden
 4. Mirjam
  30 november 2010 at 19:03 (10 jaar ago)

  In mijn dorp hebben ze ook geen Limeted Editions, jammer! En Vogue is een mooi lakje! Mirror mirror is ook niet echt mijn smaak.. Leuk artikel btw! :)

  Beantwoorden
 5. Bertine
  30 november 2010 at 20:21 (10 jaar ago)

  Die donkerblauwe is echt super mooi! Mooi gelakt ook:)

  Beantwoorden
 6. Eline
  30 november 2010 at 21:59 (10 jaar ago)

  Die zilveren vind ik wel leuk! Gaaf als tip in een french :)

  Beantwoorden
 7. Lisa
  30 november 2010 at 22:06 (10 jaar ago)

  Allebei wel mooi maar de blauwe is ietsje mooier vind ik als ik moest kiezen :) Bedankt voor de swatches! :)

  Beantwoorden
 8. jantine
  1 december 2010 at 14:50 (10 jaar ago)

  Die blauwe is mooi zeg!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *