(Advertorial)

De kou komt er weer aan of eigenlijk het is al best wel koud en de gebreide truien mogen weer uit de kast. Dit seizoen zijn breisels hotter dan hot en er moet gewoon gebreide bovenkleding in je kast zitten. Dus mocht je het nog niets hebben of ben je aan vervanging toe, ren dan snel naar de dichtstbijzijnde WE want daar tref je een groot assortiment breisels aan.

In de najaarscollectie van WE fashion vind je veel verschillende soorten breisels en ze hebben o.a. truien, versten, poncho’s in hun assortiment. Voor de nog wat minder koude dagen kun je gaan voor bijvoorbeeld een dun truitje voor over je bovenkleding, en wanneer het echt hartje winter is kun je gaan voor een lekker dik gebreide trui zodat je het nooit meer koud hebt. De kleuren die je veel ziet bij de WE zijn donkerblauw en ivoorwit maar ook fel gekleurde breisels kom je tegen. Hier kan je lekker mee combineren zodat je er zowel warmpjes en hip bijloopt.

Ik ben in ieder geval enthousiast over de knitting collectie,  nieuwsgierig geworden bekijk dan snel het assortiment op de website van de WE! En ten slotte, I love knitwear and so the WE!