Tijd voor een nieuw kapsel

Soms is het tijd voor verandering en ik ben mijn haar eigenlijk al een tijdje zat, klaar voor verandering dus. Vaak op foto’s zie je dat ik mijn haar vast draag, wanneer ik mijn haar namelijk los draag zit er weinig model in. Het hangt maar een beetje slap naast mijn gezicht en het doet me zeker geen goed. Ik ben al lang aan het nadenken wat ik wil met mijn haar, lang laten groeien of de schaar erin?

En ik ben eruit, korter gaat het worden! Ik heb al best vaak wat korter haar gehad en vaak in een bob geknipt en ik moet zeggen dat het me best goed staat. Ik heb een vrij smal gezicht en langer haar kan mijn gezicht nog smaller en langer maken. Dus binnenkort ga ik weer een bezoekje brengen aan de kapper en laat ik het in een mooie hippe bob knippen. Ik heb al wat afbeeldingen opgezocht zodat je kunt zien welke kant ik op wil gaan met mijn haar. Het leuke vind ik aan dit model, dat je het op best wel veel manieren kunt dragen. Je kunt het lekker wild dragen maar je kunt het ook helemaal glad maken met een stijltang, mogelijkheden genoeg. Stiekem vind ik een pony ook wel erg mooi alleen jammer genoeg kan dit niet echt want mijn pony valt altijd in twee delen. Wat ik met mijn haarkleur wil ben ik nog over aan het twijfelen. Mijn haar heeft nu bijna de natuurlijke kleur maar ik heb er wel highlights in waardoor mijn haar lichter lijkt. Ik wil of helemaal blond, zoals je op sommige afbeeldingen kan zien of een mooie warm bruine tint. Daarover ben ik nog niet helemaal uit, suggesties?

Maar misschien heb je ook nog wel suggesties voor een ander soort kapsel, maar echt kort durf ik niet te gaan hoor. Ik weet gewoon dat een bob mij staat en het is dus een veilige keus. Maar dat ik mijn haar korter  en anders wil dat staat vast. Nog even geduld maar ik laat na het bezoekje aan de kapper mijn brand new haar natuurlijk zien!

12 Comments on Tijd voor een nieuw kapsel

 1. Yvon
  21 oktober 2010 at 17:18 (12 jaar ago)

  Een bob die vooraan langer is, vind ik altijd leuk 🙂 en een warm kleurtje voor de winter 🙂

 2. Sanna
  21 oktober 2010 at 17:23 (12 jaar ago)

  Laat je de uiteindelijke look ook zien als je bij de kapper bent geweest?? Ben benieuwd! Ik wil ook altijd wat anders, maar blijf toch altijd bij het veilige.. 1x heb ik het heel heavy gedaan, maar dat was geen succes haha. Van lang donker haar naar hoogblond korte stekels. Geen idee wat me toen bezielde in die tijd.. Heb er helaas geen foto van 😉

 3. A.
  21 oktober 2010 at 17:50 (12 jaar ago)

  Ja, zou leuk zijn als je before en after foto maakt!

 4. Sanne van Huis
  21 oktober 2010 at 18:05 (12 jaar ago)

  @ Sanna en A. ik ga er zeker een foto van maken en een voor en na is een leuk idee!

 5. Lisa
  21 oktober 2010 at 18:33 (12 jaar ago)

  Leuke inspiratiefoto’s, dat kan best mooi zijn ! =) Ben benieuwd hoe het eruit zal zien, voor en na foto’s zouden inderdaad leuk zijn om te zien 😀

 6. janne
  21 oktober 2010 at 18:56 (12 jaar ago)

  Leuk, ik ben benieuwd!

 7. Kelly
  21 oktober 2010 at 19:04 (12 jaar ago)

  Erg leuk! (als het met dit weer blijft zitten 🙁 )

 8. Lisanneleeft.nl
  21 oktober 2010 at 19:25 (12 jaar ago)

  wat onwijs tof dat je het kort laat knippen! wil ik stiekem ook
  Maar ik durf niet

  En ik denk dat blond en bruin je allebei leuk staat, het is maar net waar je meer zin in hebt 🙂

 9. anna
  21 oktober 2010 at 20:26 (12 jaar ago)

  Heel leuk!!
  Denk alleen dat je voor wat donkerder bruin moet gaan en niet blond!

 10. Kim
  22 oktober 2010 at 17:28 (12 jaar ago)

  Super mooie kapsels alleen het kapsel links onder in de hoek lijkt me wel lastig, want die pluk zit constant voor je ogen.!

 11. alexandra
  22 oktober 2010 at 21:39 (12 jaar ago)

  leuk! heb ik ook gedaan een paar maanden geleden! ben er nog steeds blij mee. dus ik zeg doen! wel laten zien hoor, ben benieuwd!

 12. Sanna
  27 oktober 2010 at 14:35 (12 jaar ago)

  Wanneer ga je??