Bourjois Color Edition 24H + Swatches

Zoals bijna elke beauty merk komt ook Bourjois voor de feestdagen met een speciale collectie. In deze collectie zitten verschillende soorten producten en vandaag laat ik alvast aan jullie de Color Edition 24H oogschaduw zien. Een oogschaduw met een crème-poeder textuur die verkrijgbaar is in zes verschillende kleuren. Met deze creamy oogschaduw kun jij je ogen binnen no-time voorzien van een feestelijke look. Benieuwd, lees dan snel verder…

Een levendige blik door een metallic, smokey effect. Voor deze winter lanceert Bourjois haar interpretatie van de metallic finish smokey eye, met de Color Edition 24H oogschaduwcollectie. De color Edition 24H oogschaduw is de 2013-verie van het iconische ronde doosje van Bourjois. Intens en oplichtend, voor een blik met een betoverende charme!

In deze leuk uitziende ronde doosjes zit een créme oogschaduw die bij het aanbrengen veranderd in een zijdezacht poeder welke perfect samensmelt met de huid. Eén laagje oogschaduw zorgt voor een metallic glans en een intense kleur die wel 24 uur perfect blijft zitten. Na al deze beloftes werd ik uiteraard nieuwsgierig want kan Bourjois de beloftes nakomen?

De verpakking van de Color Edition 24H vind ik er mooi uitzien. De glanzende zwarte deksel met opdruk heeft wel iets sjieks en vind ik niet goedkoop ogen. Een klein nadeeltje, het is belangrijk dat je na aankoop in de buurt bent van een vriend, vader, broer of een ander sterk persoon want de potjes gaan de eerste keer erg lastig open. Gelukkig heb ik een sterke (haha) vriend!

Dit zijn de zes verschillende kleuren die binnenkort verkrijgbaar zijn. Wat mij eigenlijk meteen opviel is dat de kleuren mooi en goed bij elkaar passen, je kunt ze eindeloos met elkaar combineren. Of je nou houdt van smokey of natuurlijk, met de Color Edition 24H kun je in ieder geval alle kanten op.

De kleuren van links naar rechts: 01 Merveille d’Argent, 03 Pétale de Glace, 05 Prune Nocturine, 06 Bleu Ténébreux, 04 Kaki Chéri, 02 Or Désir.

De oogschaduw voelt lekker zacht en creamy aan en kan zowel met de vingers als met een kwast aangebracht worden, ik geef de voorkeur aan het laatste. De kleuren zijn behoorlijk goed gepigmenteerd, hebben een metallic achtige finish en hebben hier en daar een glittertje. Deze oogschaduwkleuren zijn wat mij betreft helemaal perfect voor de feestdagen.

Uiteraard heb ik de oogschaduw niet alleen geswatched maar maakte ik ook meteen een ooglook, zie hierboven. Ik gebruikte een vrij platte en stevige kwast voor het aanbrengen van de oogschaduw. Op mijn ooglid bracht ik eerst wat oogschaduwbasis aan, dit is geen must maar vind ik wel een aanrader, gezien de kleuren dan net wat beter te blenden zijn. Ook zou je deze oogschaduw prima als basis kunnen gebruiken. Op mijn ogen is de pigmentatie nog steeds goed en de kleur kun je intenser maken door de oogschaduw op te bouwen in meerdere laagjes. De textuur veranderd zodra het in aanraking komt met de huid, het wordt inderdaad poederachtig. De oogschaduw voelt prettig aan op mijn ogen, gelukkig geen plakkerig of trekkerig gevoel. Ik heb niet getest of de oogschaduw daadwerkelijk 24 uur lang blijft zitten maar ik kan je vertellen dat het zeker een hele dag + avond (met basis) goed op mijn ogen heeft gezeten. Met een wattenschijfje en wat remover is de oogschaduw makkelijk te verwijderen.

Conclusie: Ik ben heel enthousiast over deze nieuwe oogschaduw van Bourjois. Ik vind het stuk voor stuk hele mooie kleuren en je kunt ze goed met elkaar combineren. De oogschaduw heeft een prima pigmentatie, is op te bouwen in meerdere laagjes waardoor de kleur nog intenser wordt en het blijft lang en mooi op de oogleden zitten.

De Color Edition 24H is verkrijgbaar vanaf 25 november bij een selecte groep parfumerieën en (zelfstandige) drogisterijen en kost €11,99 per stuk.

Wat vind jij van deze oogschaduw zo op het eerste gezicht?

16 Comments on Bourjois Color Edition 24H + Swatches

 1. Ceetje
  11 november 2013 at 00:26 (7 jaar ago)

  Wauw ziet er goed uit! Het jammere vind ik dat dit soort creamy oogschaduws in de winkel vaak niet te swatchen zijn, omdat ze half uitgedroogd zijn als testers. Maar als ik de foto’s en je mooie look zo bekijk ziet het er super uit. Mooie kleuren heb je uitgezocht :) Als ik ze te koop zijn ga ik toch maar even kijken!

  Beantwoorden
 2. Lies
  11 november 2013 at 02:32 (7 jaar ago)

  Wat een mooie kleurtjes allemaal en ook zeker perfect om met de feestdagen te dragen. De look die je ermee gemaakt hebt vind ik ook heel erg mooi.

  Beantwoorden
 3. Ingeborg
  11 november 2013 at 06:38 (7 jaar ago)

  Hele mooie kleuren, ik vind ze alleen wel verdacht veel lijken op de Colour Tattoo’s.

  Beantwoorden
 4. Sofie
  11 november 2013 at 08:39 (7 jaar ago)

  Prachtige pigmentatie en kleuren!

  Beantwoorden
 5. Martina
  11 november 2013 at 10:18 (7 jaar ago)

  Mooie kleuren, de donkerblauw ziet er ook goed uit :)

  Beantwoorden
 6. Elke
  11 november 2013 at 11:28 (7 jaar ago)

  Mooie kleurtjes! En wat fijn dat ze toch lang genoeg blijven zitten met een basis er onder!

  Beantwoorden
 7. Wendy
  11 november 2013 at 20:39 (7 jaar ago)

  Oh wat zijn ze mooi. I want them all! :-)

  Beantwoorden
 8. Paola
  11 november 2013 at 20:56 (7 jaar ago)

  Wauw ziet er erg mooi uit. Ze doen me een beetje denken aan de color tattoo’s! En je ooglook is echt prachtig!

  Beantwoorden
 9. Lindsay
  24 november 2013 at 21:39 (7 jaar ago)

  Ik vind pétale de glace erg mooi. Hopelijk blenden ze ook goed!

  Beantwoorden
 10. Bradly Massucci
  27 juli 2020 at 06:55 (3 weken ago)

  Hi there, just changed into aware of your blog via Google, and found that it’s truly informative. I am gonna be careful for brussels. I’ll be grateful if you happen to continue this in future. Many other folks will probably be benefited from your writing. Cheers!

  Beantwoorden
 11. Brynn Laniado
  14 augustus 2020 at 03:08 (2 dagen ago)

  I simply want to tell you that I am just beginner to blogging and site-building and really liked you’re web-site. Likely I’m likely to bookmark your website . You really have really good stories. Thank you for revealing your webpage.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *