Ooglook: Mijn Smokey Eyes

Dit keer heb ik ‘smokey eyes’ gemaakt. Ik denk dat iedereen wel een eigen manier heeft om smokey eyes te maken en de kunst is vooral vervagen. Sommige mensen vinden het heel moeilijk, maar mijn tip is eigenlijk blijven oefenen en niet bang zijn om donkere kleuren te gebruiken, en met een blendingkwast bij de hand moet het gewoon goed komen. Deze smokey eye lijkt misschien niet heel donker maar in het echt is die wel iets donkerder, helaas kan mijn camera dat niet goed vastleggen.

Ik heb voor deze look de volgende producten gebruikt: De NYX Jumbo Eye Pencil in de kleur Milk voor op mijn oogleden, de Ink Pot van Sleek als eyeliner, een matte donker grijze oogschaduw van MAC en drie kleuren uit de 88 Shimmer Palette namelijk de donkergrijze, zwarte en creme witte kleur en op mijn wimpers mijn meest favoriete mascara de Rimmel Sexy Curve.

Het is niet een look die ik gewoon overdag zou dragen, misschien een beetje te heavy maar voor een avondje stappen vind ik het juist erg mooi en zo heb heb ik dan ook vaak mijn make up…

75 Comments on Ooglook: Mijn Smokey Eyes

 1. Angelique
  5 oktober 2010 at 15:24 (12 jaar ago)

  Mooi gedaan!

 2. Amber
  5 oktober 2010 at 15:55 (12 jaar ago)

  Heel erg mooi gedaan. Staat je goed! 😀

 3. Emma
  5 oktober 2010 at 16:18 (12 jaar ago)

  erg mooi gemaakt! 🙂 goede foto’s heb je er ook van genomen!

 4. Lisa
  5 oktober 2010 at 16:48 (12 jaar ago)

  Mooie ooglook, goed gedaan ! 🙂

 5. Eline
  5 oktober 2010 at 16:56 (12 jaar ago)

  Heel mooi gedaan!