Fashion budgettips: Koop een mooie blazer!

En ik heb er weer een nieuw item bij namelijk ‘ Budgettips’. In deze artikelen ga ik natuurlijk niet vertellen dat je naar de H&M, Primark of  Zeeman kunt gaan, nee het worden andere soorten tips. Het zijn tips om beter je geld uit te geven aan nuttige items op fashion gebied. Door deze budgettips hoop ik dat je nooit meer een miskoop doet en dat je beter je geld weet te besteden aan goede en leuke kledingstukken!

Ik bijt het spits af met het kopen van een goede blazer. Een blazer zie ik echt als een goed basis stuk die eigenlijk niet mag missen in je kledingkast. De reden waarom ik vind dat een blazer niet mag missen is omdat het een heel tijdloos kledingstuk is en je kunt het op veel manieren combineren. Je kunt het jasje makkelijk gebruiken als jas op niet hele koude dagen maar je kunt het ook dragen naar bijvoorbeeld een sollicitatie. Met het kopen van een blazer koop je eenmalig een mooi en goed jasje waar je veel verschillende looks mee kunt creëren en ik denk niet dat snel iemand zou zeggen, draag je nu alweer hetzelfde? Tenminste niet als je het goed doet en daarom heb ik  verschillende combi’s gemaakt zodat je dit met eigen ogen kan zien. Ik heb een hele simpele blazer uitgekozen en deze is te koop bij Welikefashion.com.

Het eerste setje is lekker Casual. Een goed setje voor naar school of om comfortabel in te shoppen. Ik zie me hier zelf zo in lopen.

Het tweede setje is leuk als je een keer ‘dressed up’ erbij wil lopen. Leuk voor een etentje of een ander chique event!

Ik vind een blazer altijd handig om aan te hebben bij het stappen, het staat erg mooi en je kunt het makkelijk uitdoen. Met een glittertop en een paar goede hakken vind ik het een leuk setje om eens flink te gaan stappen.

En tenslotte een zeer geschikt setje om in te solliciteren. Het is erg netjes maar en ook heel stijlvol en ik zou me in dit setje super vrouwelijk en zelfverzekerd voelen.

Zoals je kunt zien kun je echt alle kanten op met een blazer, van netjes tot casual. Dus mocht je goed je geld willen uitgeven dan is de blazer een gegarandeerd goede aankoop!

 

Dit vind je vast ook leuk...

14 Comments on Fashion budgettips: Koop een mooie blazer!

 1. Lisanneleeft
  5 oktober 2010 at 21:09 (10 jaar ago)

  Dit is zeker een hele goede tip, een mooie zwarte basic blazer!
  Ik heb vorige week mijne pas gekocht, en heb hem al super vaak aangehad, het is zo veel mooier dan “gewoon” een vest, en het laat elke outfit er leuk uit zien vind ik :D ben er helemaal blij mee!

  Beantwoorden
 2. Amber
  5 oktober 2010 at 22:36 (10 jaar ago)

  Ja dat moet ik ook maar eens doen. Ik heb er wel een aantal maar allemaal te groot heb ik het idee of in ieder geval, ze zitten niet lekker. :P Had ze voor mijn opleiding/baan gekocht toendertijd, maar daar ben ik mee gestopt en sindsdien hangen ze maar in mn kast… :P Misschien toch maar eens kijken of ze nu mooier staan want ik ben ondertussen wat aangekomen dus wie weet zijn ze nu precies goed. :D

  Beantwoorden
 3. Lisa
  5 oktober 2010 at 23:10 (10 jaar ago)

  Wow, kan echt bij zowat alles zo een blazer :o love the shoes van de “going out” styl trouwens, van waar zijn ze ? :)

  Beantwoorden
 4. Kelly
  6 oktober 2010 at 11:31 (10 jaar ago)

  leuk!
  draag alleen geen hakken. (Heb Vans (sneakers)) , dus voor mij valt al veel af!

  Zie bij H&M vaak leuke jurken te koop, maar dan denk ik: kan toch niet warm zijn?! wat kun je daar dan boven doen?

  Beantwoorden
 5. Melanie
  6 oktober 2010 at 14:45 (10 jaar ago)

  De blazer is ablsoluut mijn favoriete kledingstuk! Ik denk dat ik er zeker 8 heb!

  Beantwoorden
 6. linda
  6 oktober 2010 at 16:24 (10 jaar ago)

  de Blazer is ook mijn favo fshion item! Ik vind de hakken van de “applying”" helemaal geweldig waar zijn die van??

  Beantwoorden
 7. Sanne van Huis
  6 oktober 2010 at 16:28 (10 jaar ago)

  @Lisa die pumps zij van Welikefashion.com
  @Kelly Ik doe vaak over jurkjes ook een blazer aan of een bolero, het is eigenlijk net wat je stijl is.
  @Linda, ze komen hier vandaan http://www.urbanog.com/ en ze zijn ook nog eens heel cheap en volgens mij verzenden ze ook naar Nederland :)

  Beantwoorden
 8. Janne
  6 oktober 2010 at 19:12 (10 jaar ago)

  Goede tip! Ik heb pas 2 blazers gekocht en ik ben er echt heel blij mee!

  Beantwoorden
 9. Lotte
  6 oktober 2010 at 21:50 (10 jaar ago)

  Ik kocht een tijd geleden een donker grijze blazer met pofmouwtjes van de H&M en ik kan echt niet meer zonder. Ik draag hem als jasje, boven een jeans, boven een jurkje .. bij alles!

  Beantwoorden
 10. Dandelion
  13 oktober 2010 at 22:14 (10 jaar ago)

  Leuke setjes, ik heb een mooie zwarte blazer van Zara maar ik draag hem nooit omdat ik het vaak te netjes vind. Daarom vind ik het bovenste setje wel leuk, lekker casual.

  Beantwoorden
 11. Lisa
  15 oktober 2010 at 13:12 (10 jaar ago)

  Sorry dat ik nu pas reageer maar bedankt om te zeggen waar die pumps vandaan kwamen :D

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *