Mijn geshopte lipproducten van MNY

Een tijdje geleden kon je al mijn geshopte MNY producten al zien en vandaag zijn de lipproducten aan de beurt. Het zijn, zoals je wel kunt zien, allemaal hele lieve en zachte kleurtjes en dat draag ik ook het liefst op mijn mond. Er zijn drie verschillende lipproducten namelijk: Lip balm, Lipgloss in een huls en Lipgloss in een tube. De lip balm vind ik erg fijn en doet me heel erg denken aan Labello. Het ruikt, het voelt en het proeft hetzelfde. Ik draag de lip balm bijna dagelijks en ik merk dat ik minder last heb van velletjes en droge lippen. De lipgloss in de tube ruikt en proeft heel erg naar aardbei en op zich vind ik dit niet heel vies, maar je moet er wel van houden. De lipgloss in de huls brengt makkelijk aan en het valt me op dat deze heel goed blijft zitten. Kijk mee naar de kleuren…

Wat meteen opvalt is dat er weinig kleurverschil zit in de twee lip balms (kleuren 265, 375) er zit ook niet veel pigment in, het is meer transparant. Ik vind de beide lipgloss in huls heel erg mooi van kleur en de knalroze met glittertjes is heel draagbaar en dat had ik eigenlijk niet verwacht (kleuren 565, 577). Ik denk dat de lipgloss in de tube mijn minst favoriet is, het is vrij dun en ik vind het wel heel erg zoet (kleuren 295, 293).  De lipproducten die ik heb uitgekozen zijn niet heel erg gepigmenteerd, maar ik vind dat eigenlijk ook wel prima. Ik hou namelijk toch het meeste van de wat neutralere kleuren en doordat ik vaak mijn ogen op laat vallen, hou ik mijn lippen bijna altijd rustig. Hebben jullie ook lipproducten van MNY en wat is jouw mening?

70 Comments on Mijn geshopte lipproducten van MNY

 1. Manon
  30 oktober 2010 at 16:42 (12 jaar ago)

  Ik heb nummer 1 en 4. Ze zijn heel erg fijn.

 2. Lisa
  30 oktober 2010 at 17:35 (12 jaar ago)

  Denk dat ik nummer 4 het mooiste vind 🙂 Bedankt voor de swatches 😀

 3. janne
  30 oktober 2010 at 20:12 (12 jaar ago)

  Mooie kleuren!! maar ze hebben niet echt veel pigment toch?? Er zit niet veel verschil in…

 4. Touch Of Make-up
  31 oktober 2010 at 12:15 (12 jaar ago)

  Zien er allemaal leuk uit! Veel plezier ermee!

 5. Elsemieke
  31 oktober 2010 at 17:54 (12 jaar ago)

  Ik zeg het niet gauw, en ik voel me nu net een man of beauty dummie, maar ik zie echt heel weinig verschil. En ik denk zeker in het echt, dat geen hond ’t verschil ziet :$ Komt dat omdat er zo weinig pigment in zit?

 6. Sanne van Huis
  31 oktober 2010 at 17:57 (12 jaar ago)

  @Elsemieke klopt er zit ook niet echt veel pigment in helaas, diegene die ik uit heb gekozen zijn allemaal heel erg transparant.