Budget tips deel 2: Koop een tijdloze winterjas

In dit artikel geef ik handige budgettips zodat je in vervolg altijd goede aankopen doet. Ik laat met voorbeelden zien hoe je door slim te combineren verschillende looks kunt creëren.

Dit keer heb ik een winterjas genomen. Wanneer het winter wordt heb je een lekkere warme jas nodig en lekkere warme accessoires. Wanneer je niet zoveel te besteden hebt kun je het beste kiezen voor een tijdloze jas. Een jas die je eventueel meerdere jaren achter elkaar kan dragen. Door met trendgevoelige accessoires te werken, loop je er wel up to date bij en het is ook nog eens goedkoper dan elk jaar een nieuwe jas te kopen. De jas die ik voor dit artikel heb gebruikt is van de H&M en kost €69,95

Ik heb voor dit setje gekozen voor accessoires in mooie poedertinten dat nu helemaal hip is. Mooie leren handschoenen, een tube sjaal van zacht wol en mooi grof gebreide muts met schattig strikje. Als ik zo naar dit setje kijk, geeft het mij een romantisch gevoel.

Wat helemaal hip is dit seizoen is Fake Fur en het is ook nog eens lekker warm. Wil je er helemaal trendy bij lopen kies dan voor een panter achtig printje. Ik heb bewust gekozen voor een simpele wollen sjaal, want anders wordt het een overkill.

Ben je in voor een speelse look, dan denk ik dat je met deze winter accessoires wel goed zit. Ik vind de muts zo ontzettend grappig. De jas krijgt meteen een veel minder serieuze uitstraling door deze grappige accessoires.

En wil je er een keertje wat netter bij lopen omdat je een nette gelegenheid hebt, dan kun je de jas combineren met de bovenstaande accessoires. Een mooie poncho die je over de jas draagt, met mooie suede handschoenen en een hoofdband met broche.

En ten slotte iets meer kleur zodat de jas een beetje minder zwart lijkt. Lekker girly met een knipoog!

Door deze setjes kun je zelf zien hoe makkelijk het is om verschillende stijlen te creëren met dezelfde jas. Elk jaar kun je er met deze tijdloze jas er up to date bij lopen.

69 Comments on Budget tips deel 2: Koop een tijdloze winterjas

 1. Eline
  15 oktober 2010 at 12:14 (12 jaar ago)

  Hele goede tip!

 2. Lisa
  15 oktober 2010 at 13:11 (12 jaar ago)

  Leuke combinaties met die winterjas, thanks 🙂

 3. Jolene
  19 oktober 2010 at 12:30 (12 jaar ago)

  Wat een leuke post en wat een leuke combinaties. Ik vind vooral de “Romantic” en de “Chic” heel leuk. xx

 4. Daphne
  13 september 2014 at 11:49 (8 jaar ago)

  hi, leuk gedaan, hoor. Kun je mij aangeven welk merk jas het is?? mooie kraag !!