Professionals van Pupa

Pupa komt met nieuwe en handige producten om nog beter voor de dag te komen, deze producten zorgen ervoor dat make uppen nog makkelijker wordt. Ik ben erg benieuwd naar de volgende producten.

OIL BLOTTING PAPERS: Het geheim van een perfect mat gelaat

Iedereen heeft wel eens last van glimmende zones op je gezicht en dit is erg vervelend. En daar heeft Pupa iets opgevonden namelijk velletjes die ervoor zorgen dat de glimmende zones op je gezicht aangepakt worden en je make up perfect blijft zitten. In dit doosje zitten 50 vellen en hier betaal je €8,25 voor.

SMOOTHING AND FIXING LIP PRIMER: Het geheim van een perfecte en langdurige lipmake-up

Dit is een kleurloze stick die ervoor zorgt dar je lipstick lang en goed blijft zitten. Ook zorgt het ervoor dat de kleur niet in bijvoorbeeld je rimpeltjes gaan zitten rondom de mond.Verrijkt met Maxi Lip dat de collageen aanmaak stimuleert en de lippen in de loop van de tijd meer volume geeft. Mocht je dus vollere lippen willen kun je dit product proberen. Voor deze lipprimer betaal  je €12,75

SMOOTHING AND FIXING EYE PRIMER: Het geheim van perfecte en langdurige oogmake-up

Dit is een basis die je onder je oogschaduw aanbrengt. De ooglid wordt zachter waardoor het aanbrengen makkelijker wordt maar het zorgt er ook voor dat je oogschaduw langer blijft zitten. Dit is niet alles wat het product doet want het zorgt er ook voor dat de oogledenverzorgd wordt door de toevoeging van vitamine E. Voor deze oogschaduwbasis betaal je €16,50.

EYE MAKE-UP REMOVER PEN: Het geheim voor make-up zonder oneffenheden

Deze eye make up remover is handig en secuur in z’n werk. Mocht je bijvoorbeeld uitgeschoten zijn met je mascara dan kun je dit makkelijk met de speciale applicator verwijderen zonder dat je je hele make up verpest. Hier betaal je €12,50 voor.

VOLUME ENHANCING AND PROTECTIVE EYELASH PRIMER: Het geheim van beschermde en volumineuze wimpers

Dit is een Primer voor onder je mascara. Het heeft een verzachtende en beschermende werking. Door dit vooraf te gebruiken zijn je wimpers dikker en meer gescheiden. Ook kun je het s’nachts dragen tijdens je slaap om je wimpers te beschermen, dit zou ik overigens niet zo snel doen. Voor deze primer betaal je €12,50.

Ik ben zelf erg benieuwd naar deze producten vooral naar de oogschaduw primer en de eye make-up remover pen.  Zijn jullie al bekend met Pupa en vinden jullie dit interessante producten?

106 Comments on Professionals van Pupa

 1. Monica
  17 september 2010 at 15:17 (13 jaar ago)

  Ik vind Pupa best goed maar ook wel een beetje duur hoor!

 2. Naam
  17 september 2010 at 15:48 (13 jaar ago)

  Pupa is geweldig, ik heb eens een keer een Pink setje gehad bij een tijdschriften abo, en zelfs DAT was geweldig. Ik baal nog steeds dat die mascara niet meer te krijgen was…. 🙁

 3. Eline
  17 september 2010 at 16:57 (13 jaar ago)

  Die blotting papers zijn echt belachelijk duur!

 4. Melanie
  4 november 2010 at 18:03 (12 jaar ago)

  Ik vind dit echt een mooi merk. Mijn moeder heeft hier ook veel make-up van en soms mag ik het wel lenen.