Paradontax Whitening tandpasta

(Advertorial)

Uiterlijke verzorging heeft natuurlijk niet alleen te maken met mooie make-up en je haar goed verzorgen, maar ook je gebit heeft aandacht nodig. Want een mooie stralende witte glimlach staat gezond en verzorgd! En niet alleen je tanden moet je verzorgen ook je tandvlees mag je zeker niet overslaan. En nu ligt er een tandpasta in de winkel de ‘Paradontax Whitening die zorgt voor een stralende witte glimlach en gezonde tandvlees.

De Paradontax Whitening zorgt bij dagelijks gebruik dat je tanden hun natuurlijke witte kleur terug krijgt en bestrijdt tegen tandvleesirritatie. En dit is erg belangrijk want maar liefst 42% van de mensen heeft last van geïrriteerd en bloedend tandvlees. Wanneer je de tandpasta gebruikt van Paradontax zorg je voor een sterker gebit en voorkom je dat je tandvlees bijvoorbeeld ontstoken raakt. De tandpasta werkt op drie manieren: Het zorgt ervoor dat het tandvlees versterkt en verstrakt waardoor er een barrière wordt gevormd tegen bacteriën. De Paradontax Whitening neutraliseert zuren dat voorkomt gaatjes en het mineraalzout herstelt de PH balans in je mond. En de tandpasta heeft een remmend effect op de groei van bacteriën en voorkomt tandplak.

Deze Whitening-variant van Paradontax heeft dezelfde uitwerking op geïrriteerd tandvlees als de Paradontac Fluoride, Fluoride Gel en Fluoridevrij. De tandpasta heeft een bijzondere smaak en dit komt door toevoeging van zes plantenextracten  en een hoge concentratie aan mineraalzout. Mensen moeten vaak wennen aan deze smaak en dit duurt vaak een week tot twee weken dat iemand hier aan gewend is. Ik was al bekend met Paradontax tandpasta dus ik ben inmiddels gewend aan de smaak van deze tandpasta en ik heb altijd het gevoel met deze tandpasta, dat mijn gebit uitgebreid verzorgd wordt. Ook heb je daarna echt zo’n fris gevoel en wat ook wel heel fijn is aan deze tandpasta je hebt niet heel lang een mint smaak in je mond. Vaak vind ik dit namelijk helemaal niet lekker. Ik heb zelf erg gevoelige tandvlees en ik weet dat Paradontax echt heel goed is en mijn tandvlees en de gevoeligheid van mijn tanden is een stuk minder geworden door het gebruik ervan.

Bij mij staat de tandpasta dus al in de badkamer en jij kunt deze ook uitproberen. Paradontax Whitening is vanaf nu verkrijgbaar in een tube van 75 ml en voor de mensen die het willen uitproberen kun je vanaf week 45 een speciale probeerverpakking van 45 ml kopen en deze kost €1,99 (bij Kruidvat en DA).

60 Comments on Paradontax Whitening tandpasta

  1. Sien
    22 september 2010 at 10:57 (12 jaar ago)

    Aha, die ga ik ook eens proberen.

  2. Melanie
    27 september 2010 at 16:06 (12 jaar ago)

    Ik gebruik ook altijd Paradontax en ik ga deze kopen als mijn oude op is