Ooglook: Ice Bleu eyes

Vandaag een ooglook met koele kleuren zoals zilver en blauw. Tegenwoordig draag ik toch steeds vaker blauw op mijn ogen en als ik het gewoon subtiel doe en meerdere kleuren gebruik vind ik het best wel mooi. Jammer dat de kleuren niet helemaal goed overkomen, ik heb best een goede camera maar in het echt is het toch net iets blauwer…

Onderaan zie je de producten die ik heb gebruikt. De Rimmel Sexy Curve mascara voor mijn wimpers, eyeliner pen van Essence, Palletje van L.A Colors en dan de lichte kleuren, 88 Shimmer Palette en een donker grijze oogschaduw van MAC.

6 Comments on Ooglook: Ice Bleu eyes

 1. Amber
  6 september 2010 at 20:35 (10 jaar ago)

  Heel erg mooi! Ik ga ook eens zoiets proberen te maken. ^^

  Beantwoorden
 2. Lisa
  6 september 2010 at 23:11 (10 jaar ago)

  Mooie look, love it ! :D

  Beantwoorden
 3. Willeke
  7 september 2010 at 15:01 (10 jaar ago)

  Mooi! =)

  Beantwoorden
 4. Anouk
  8 september 2010 at 10:10 (10 jaar ago)

  Ziet er echt heel mooi uit :D Wil ik ook wel kunnen, bij mij zou het er waarschijnlijk uitzien als een blauw oog haha

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *