Ooglook: Electric Blue eyes

Steeds vaker experimenteer ik met oog make-up en dat heeft vast met mijn cursus visagie te maken. Ik vind het erg leuk om veel kleur te gebruiken. Ging ik eerder bijna altijd voor bruin nu ga ik ook steeds vaker voor veel kleur en shimmer!

Ik zag op een plaatje een make up look met fel blauwe en paarse kleuren en besloot deze na te gaan maken. Ik begon zoals gewoonlijk met een goede basis. Hiervoor gebruikte ik de eye pencils van Make up Forever. Aan de binnenkant blauw en aan de buitenkant van mijn ooglid paars. Hierover heen gebruikte ik drie verschillende kleuren uit mijn 88 Shimmer Palette. Ik zag meteen dat de kleuren heel intens van kleur waren omdat ik als basis de oogpotloodjes van Make up Forever had gebruikt. Ook onder mijn ogen gebruikte ik deze potloodjes. Om het geheel een iets meer smokey look te geven heb ik in mij crease een donkergrijze kleur van MAC gebruikt. Daarna alles goed geblend en mijn wimpers voorzien van een laagje Rimmel Sexy Curve mascara…

Dit is misschien niet een look voor overdag ook al zou het best kunnen als je dat wil natuurlijk. Ik zou deze look eerder in de avond op doen bijvoorbeeld tijdens het stappen. Zouden jullie het leuk vinden als ik een keertje een how to maak van deze look?

9 Comments on Ooglook: Electric Blue eyes

 1. Carlijn
  14 september 2010 at 11:30 (10 jaar ago)

  Heel erg mooi gedaan meis! i LoVE blue! Ik denk dat een roze variant ook mooi bij je ogen zouden staan..

  Groetjes,

  Carlijn

  Beantwoorden
 2. Sien
  14 september 2010 at 14:04 (10 jaar ago)

  Amai, super mooi, zeker voor ‘s avonds!!

  Beantwoorden
 3. Amber
  14 september 2010 at 14:25 (10 jaar ago)

  Wow echt heel erg gaaf! :D

  Beantwoorden
 4. Lisa
  14 september 2010 at 14:39 (10 jaar ago)

  Supermooi ! :) Goed gedaan !

  Beantwoorden
 5. Lara
  14 september 2010 at 16:12 (10 jaar ago)

  ziet er mooi uit zeg, heb je erg goed gedaan!!

  Beantwoorden
 6. Emma
  15 september 2010 at 16:32 (10 jaar ago)

  erg leuk, zo met die felle kleur in de binnenste helft! :D

  Beantwoorden
 7. barbara
  22 september 2010 at 23:24 (10 jaar ago)

  waaauuuww!!!

  super super mooi!!
  staat mooi bij je oogkleur

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *