Samenwerking Lanvin met H&M

Na ondere andere Sonia Rykel, Viktor en Rolf en Matthew Williams is het de beurt aan Alber Elbaz de creatieve directeur van Lanvin om een collectie te ontwerpen voor de H&M.

Op 1 november kun je op hm.com alvast een film zien waar je al een sneak preview krijgt van de collectie en drie weken hierna zal de Lanvin collectie in de winkel liggen. Ik ben erg nieuwsgierig en ik vind deze speciale collecties altijd erg leuk.

Maar misschien ben je niet helemaal bekend met Lanvin en heb je eigenlijk geen idee wat ze zoal ontwerpen. Daarom heb ik even een filmpje op gezocht waarin de collectie voor komend najaar te zien is zodat alvast een beetje idee krijgt. Ik moet wel zeggen dat er wel leuke dingen bij zitten maar er zitten ook wel veel kledingstukken bij die ik weer niet zo geweldig drink. Maar omdat ze voor de H&M gaan ontwerpen, verwacht ik wel dat er een draagbare collectie komt.

Wat vinden jullie van deze collectie en wie zouden jullie graag een keer een collectie zien ontwerpen voor de H&M?

3 Comments on Samenwerking Lanvin met H&M

  1. tanja
    2 september 2010 at 15:28 (10 jaar ago)

    mwoah, ik vind het niet zo, darryl van wouw zou eens met h&m moeten gaan samenwerken!:D
    xxxxx

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *