Een kijkje in mijn appartement!

Voor de trouwe lezers van WeAreFashion is het vast niet ontgaan dat ik in augustus ben verhuisd. Inmiddels wonen we alweer bijna twee maanden in ons appartement en ik begin me nu echt helemaal thuis te voelen. We wonen op een super leuke locatie in Groningen in denk ik één van de leukste straatjes van Groningen. Het lawaai is nog wel wennen en in het weekend kunnen we echt niet met het raam open slapen, maar gelukkig komt de winter eraan dus dat hoeft nu ook niet meer. Ons appartement begint steeds mooier te worden en het is nog niet helemaal hoe we het willen hebben maar het begint er wel op te lijken. Tijd dus om wat foto’s te laten zien zodat jullie mee kunnen kijken hoe het er tot nu toe uitziet.

Ik begin met onze zitgedeelte, de huiskamer. We hebben echt een onwijs lekkere bank waar je eigenlijk alleen maar passief in kunt zitten. Het is een heerlijke bank waar je echt in kan ‘ploffen’. Op de bank liggen verschillende kussens en ik vind de geborduurde kussentjes helemaal geweldig. Op de salontafel heb ik een schaal neergezet met allemaal potjes en kaarsjes en dit staat erg gezellig. Waarschijnlijk zie je wel een beetje dat we een beetje een oosterse stijl hebben en ons oosters tafeltje met waterpijp staat hier perfect bij. Onze boeken zitten in een kast van Ikea en ik heb de boeken op kleur gezet. Dit heb ik gedaan zodat het wat netter lijkt, ik vind het gewoon wat mooier zo. Op onze vloer hebben we een hele mooie donkere laminaat die heel warm van kleur is, nadeel je ziet er echt alles op, dus ik mag helaas vaak stofzuigen.

het gedeelte met onze eettafel is eigenlijk nog niet helemaal af. De tafel en de stoelen moeten namelijk nog geverfd worden. De stoelen worden wit en het onderstel van de tafel wordt turquoise en het tafelblad wordt helemaal kaal geschuurd. Hier moeten we nog even een keertje de tijd voor vinden maar dat komt wel goed. Boven onze tafel hangt een mooie industriële lamp die ik op Marktplaats op de kop heb getikt. Op de muur zie je een zwart vlak en dit is een vlak waar je zowel op kan krijten en die als magneetbord dient, helaas wil er geen magneet op blijven plakken. We hebben echt meerdere keren een laag verf aangebracht maar het is uiteindelijk niet gelukt. Tja dan maar plakgom gebruiken. Ik vind het persoonlijk een erg leuk ding en het maakt het huis wat persoonlijker. We gaan er natuurlijk nog veel meer leuke dingen aanhangen en opschrijven. Maar dit komt vanzelf. Gezellig eethoekje toch?

En de keuken, daar ben ik wel heel erg blij mee. Het is een splinter nieuwe keuken voorzien van alle gemakken. Er zit een inbouw combi magnetron in een koelkast en jawel een vaatwasser. Ik vind het aanrechtblad ook erg mooi, past erg goed bij de vloer. Verder vind ik de roestvrijstalen greepjes, gasfornuis en afzuigkap erg mooi maar je ziet er echt alles op. Maar dankzij een goede tip van Kelly van Sugarblossom.nl ben ik daar vanaf! Verder hebben wij op de muur dichtbij de keuken een grote stellingkast staan van de Ikea met allemaal kookspulletjes en andere gezellige dingetjes.

Ik ben erg benieuwd wat jullie tot nu toe ervan vinden en binnenkort wanneer het helemaal af is ga ik nog wel een filmpje maken, als jullie dat leuk vinden natuurlijk! Ik ben zelf heel blij met ons huisje en geniet elke dag dat ik zo leuk mag wonen.