Deel 3: Najaartrends 2010 op een rijtje

En we zijn alweer beland bij deel 3, tevens het laatste deel. In dit deel laat ik nog 6 trends zien die je gewoon in je kast moet hebben, als het natuurlijk je smaak is.

Ruffles is een hele grote trend. Overal waar ik kijk zie ik kledingstukken met ruffles. Ik heb zelf het gilletje van de H&M (de derde in het plaatje) in een zachtroze kleur besteld. Persoonlijk vind ik het erg leuk het geeft een romantisch tintje aan de kledingstukken. Zou je dit ook dragen of sla je liever deze trend over?

Ook ik heb al een paar enkellaarzen in mijn schoenencollectie en van mij mag er nog wel een paar bij komen. Ik vind enkellaarzen erg mooi staan bij bijvoorbeeld een strak hoge taille jurkje , maar het staat ook geweldig bij een skinny. In de winkel vind je ze in allerlei soorten en maten: Met hoge hak, kleine hak, leer, suède etc. Bij de H&M vind je ook veel verschillende, dus voor meiden met een kleiner budget, ook jij kunt leuke enkellaarsjes kopen!

De blazer lijkt niet uit te raken en eigenlijk ben ik hier wel blij mee. Het is een super handig jasje die je outfit in één klap een stukje sophisticated maakt. Het staat stijlvol en ik denk dat iedereen het wel kan hebben. Het is voor mij ook een item die goed als basisstuk in je garderobe past en daarom een hele goede investering.

Natuurlijk zijn kettingen niet speciaal dit seizoen hip, maar wel diegene met opvallende bedels. Je ziet heel veel kettingen met dieren eraan, bijvoorbeeld vogels, olifanten, beren etc. Ik vind een ketting een leuk accessoire omdat je op die manier heel makkelijk je outfit ‘af ‘ maakt.

Kies kledingstukken uit die mooie versielsels op de schouders hebben. Dit is niet eens zo lastig want het is hartstikke hip en de winkels liggen er vol mee. Zelf heb ik het jurkje (eerste op het plaatje) en dit is een erg simpel zwart jurkje maar door de versieringen op de schouders is die meteen een stuk minder saai. Het is misschien niet altijd handig met wassen, want vaak kan het niet in de wasmachine en moet het met de hand gewassen worden. Maar dit neem ik maar voor lief…

Als je dacht dat shorts alleen aan kunnen in de zomer, dan heb je het mis. Dit kledingstuk is namelijk erg hot dit seizoen. Draag het met een dikke panty of maillot en combineer het met mooie laarzen of enkellaarzen en je bent helemaal hip. Het is ook eens een keer iets anders dan een rokje en het fietst ook een stuk makkelijker!

Zo en dit waren alle trends op een rijtje. Ik hoop dat het je heeft geïnspireerd en dat je nu weet wat aankomend seizoen hotter dan hot is!

76 Comments on Deel 3: Najaartrends 2010 op een rijtje

 1. Bertine
  23 september 2010 at 15:11 (12 jaar ago)

  Ik vind de short een NOT en de rest hartstikke HOT!

 2. Eline
  23 september 2010 at 16:07 (12 jaar ago)

  Die blazers zijn super hot!

 3. Flaviena
  24 september 2010 at 16:34 (12 jaar ago)

  Nice! Ik ben nog op zoek naar leuke shorts om mijn garderobe compleet te maken 😀

 4. Janne
  24 september 2010 at 19:38 (12 jaar ago)

  Ik vind het allemaal leuke trends!!

 5. alexandra
  24 september 2010 at 21:43 (12 jaar ago)

  tipje bij de lastig te wassen shirtjes, als je ze in kussen sloop doet (en die afsluit met ene post elastiek) en t shirtje op een wol was-stand zet dan gebeurt er niets met je shirtjes!
  (en bij handwas trek je gauw de stof uit elkaar, ik doe het met alle wollen en handwas kleding trouwens)

 6. Nathalie
  25 september 2010 at 12:20 (12 jaar ago)

  Echt respect wat een gave artikelen maak je!

 7. Sanne van Huis
  25 september 2010 at 13:00 (12 jaar ago)

  @alexandra Handige tip, Thanx!

  @Nathalie Dank je wel!

 8. Pretty Beauty Land
  25 september 2010 at 20:25 (12 jaar ago)

  ik hou van deze artikelen! dankjewel!

 9. Céleste
  27 september 2010 at 13:21 (12 jaar ago)

  Ziet er goed uit zeg!

 10. Fleurq
  29 september 2010 at 17:15 (12 jaar ago)

  Waar is die tweede blazer van???

  • Sanne van Huis
   29 september 2010 at 17:33 (12 jaar ago)

   Heey! De tweede blazer is van Vila en kun je kopen bij sans-online.nl!

 11. Pretty Beauty Land
  22 november 2010 at 19:10 (12 jaar ago)

  Ik ben echt gek op blazers en enkellaarsjes! Looooove it!

 12. Femke
  22 januari 2012 at 19:33 (10 jaar ago)

  Waar vind je die ruffles? 🙂