Deel 3: Najaartrends 2010 op een rijtje

En we zijn alweer beland bij deel 3, tevens het laatste deel. In dit deel laat ik nog 6 trends zien die je gewoon in je kast moet hebben, als het natuurlijk je smaak is.

Ruffles is een hele grote trend. Overal waar ik kijk zie ik kledingstukken met ruffles. Ik heb zelf het gilletje van de H&M (de derde in het plaatje) in een zachtroze kleur besteld. Persoonlijk vind ik het erg leuk het geeft een romantisch tintje aan de kledingstukken. Zou je dit ook dragen of sla je liever deze trend over?

Ook ik heb al een paar enkellaarzen in mijn schoenencollectie en van mij mag er nog wel een paar bij komen. Ik vind enkellaarzen erg mooi staan bij bijvoorbeeld een strak hoge taille jurkje , maar het staat ook geweldig bij een skinny. In de winkel vind je ze in allerlei soorten en maten: Met hoge hak, kleine hak, leer, suède etc. Bij de H&M vind je ook veel verschillende, dus voor meiden met een kleiner budget, ook jij kunt leuke enkellaarsjes kopen!

De blazer lijkt niet uit te raken en eigenlijk ben ik hier wel blij mee. Het is een super handig jasje die je outfit in één klap een stukje sophisticated maakt. Het staat stijlvol en ik denk dat iedereen het wel kan hebben. Het is voor mij ook een item die goed als basisstuk in je garderobe past en daarom een hele goede investering.

Natuurlijk zijn kettingen niet speciaal dit seizoen hip, maar wel diegene met opvallende bedels. Je ziet heel veel kettingen met dieren eraan, bijvoorbeeld vogels, olifanten, beren etc. Ik vind een ketting een leuk accessoire omdat je op die manier heel makkelijk je outfit ‘af ‘ maakt.

Kies kledingstukken uit die mooie versielsels op de schouders hebben. Dit is niet eens zo lastig want het is hartstikke hip en de winkels liggen er vol mee. Zelf heb ik het jurkje (eerste op het plaatje) en dit is een erg simpel zwart jurkje maar door de versieringen op de schouders is die meteen een stuk minder saai. Het is misschien niet altijd handig met wassen, want vaak kan het niet in de wasmachine en moet het met de hand gewassen worden. Maar dit neem ik maar voor lief…

Als je dacht dat shorts alleen aan kunnen in de zomer, dan heb je het mis. Dit kledingstuk is namelijk erg hot dit seizoen. Draag het met een dikke panty of maillot en combineer het met mooie laarzen of enkellaarzen en je bent helemaal hip. Het is ook eens een keer iets anders dan een rokje en het fietst ook een stuk makkelijker!

Zo en dit waren alle trends op een rijtje. Ik hoop dat het je heeft geïnspireerd en dat je nu weet wat aankomend seizoen hotter dan hot is!