New in: Mooie en unieke KAYA sieraden

New in: Mooie en unieke KAYA sieraden

Zoals je waarschijnlijk wel weet ben ik gek op kleding en accessoires. Een outfit is wat mij betreft pas helemaal af in combinatie met een aantal mooie sieraden. Ik draag altijd mijn trouwring, een gouden armbandje en een heel subtiele halsketting. Soms vind ik het ook leuk om wat andere sieraden te dragen, zoals een mooie ketting die meer opvallend is of een paar toffe oorbellen. Mijn sieraden stash kon wel iets nieuws gebruiken en zo kwam ik terecht bij KAYA Sieraden. Deze online shop heeft een ruim assortiment met unieke sieraden die helemaal matchen met mijn eigen stijl.

Unieke KAYA sieraden

KAYA Sieraden is een online shop met ontzettend veel verschillende sieraden, van prachtige halskettingen tot aan leuke oorbellen. Het leuke van dit merk vind ik dat het aanbod trendy maar ook betaalbaar is. De sieraden zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, bijvoorbeeld in goud, zilver en roségoud. Ze zijn stuk voor stuk gemaakt van Sterling Zilver met eventueel een dun laagje 18k goud wanneer je kiest voor verguld. Veel van de sieraden kun je persoonlijker maken door bijvoorbeeld een ketting met hanger te kiezen waar je een initiaal van je naam ik kan latengraveren. Of wat dacht je van een hanger met een gegraveerde geboortebloem die bijvoorbeeld past bij jouw verjaardagsmaand? Super leuk dus! Deze shop is ook zeker een aanrader wanneer je op zoek bent naar een uniek cadeau. In de shop vind je bijvoorbeeld een hele collectie met zussen armbanden, heel bijzonder om cadeau te doen of te krijgen. Een zussen armband die ik heel erg mooi vind is de set met een geboortesteen, heel subtiel maar met een mooie betekenis.

Een ketting met geboortebloem

Mijn oog viel al heel gauw op een prachtige goud vergulde ketting met daaraan een hanger met geboortebloem + geboortesteen. De geboortebloem voor januari vond ik niet heel mooi en daarom koos ik voor de bloem die bij april hoort. De bloem van april is een Madeliefje en het bijbehorend steentje is een ‘diamant’. De reden dat ik koos voor april is omdat dit voor mij ook bijzondere maand is gezien ik in deze maand getrouwd ben. De ketting vind ik mooi subtiel en heeft een perfecte lengte waardoor die ook goed te combineren is met mijn andere kettinkjes.

Prachtig armbandje met letters van mijn dierbaren

Ik ben dol op armbandjes en vooral in de lente en zomer vind ik het leuk om veel armbandjes bij elkaar te dragen. Een armbandje die mij opviel was de ‘armband met letter’ in een gouden kleur. Ik koos voor 4 letters, namelijk de initialen van mijn gezinnetje inclusief die van mijzelf. Ook dit sieraad is erg  subtiel maar heeft wel een heel mooie betekenis.

Mijn ervaring met KAYA sieraden

De sieraden die ik heb ontvangen vind ik erg mooi en ze zien er kwalitatief erg goed uit. Wat mij ook extra blij maakte was de manier waarop de sieraden verpakt waren. Mijn sieraden zaten verpakt in een luxe doosje en dit geeft toch een beetje iets extra’s aan de bestelling. De levertijd is ook super snel, binnen 2 werkdagen had ik mijn  sieraden in huis. Mocht ik in de toekomst op zoek zijn naar nieuwe sieraden voor mezelf óf om cadeau te doen, dan zal ik zeker weer een bezoekje brengen aan KAYA Sieraden.