Vila opent winkel in de stad Groningen

Ik heb weer eens goed nieuws voor meiden die net als ik in het noorden van het land wonen, er komt namelijk een Vila in de stad Groningen. Ik vroeg me altijd al af waarom er nog geen Vila winkel was?

Vanaf 26 augustus kun jij ook in de stad Groningen een vestiging van Vila bezoeken. Ik vind Vila altijd een erg leuke winkel, vooral de jurkjes en de blazers zijn erg mooi. En het is ook nog eens betaalbaar wat natuurlijk ook alleen maar leuk meegenomen is.

Je zou misschien de winkel in de Herestraat verwachten maar het is gelegen aan de Akerkhof 7. Wanneer de winkel open is ga ik zeker even een kijkje nemen en waarschijnlijk ook wel een aankoop doen. Vinden jullie Vila ook een leuke winkel?

2 Comments on Vila opent winkel in de stad Groningen

 1. Tink
  5 september 2010 at 20:22 (12 jaar ago)

  Super! vind Vila een mooi merk.

 2. Hoteluri Zalau
  16 juni 2014 at 22:51 (9 jaar ago)

  Cazare Moldovita

  I read this article fully on the topic of the comparison of hottest and
  earlier technologies, it’s awesome article.