Red Bull Hint en Vind

(Advertorial)

Voor mensen die houden van speuren moeten dit artikel zeker even lezen. Red Bull heeft namelijk een hele leuke actie waar jij je speur talenten voor nodig hebt. Op 2 augustus gaf Red Bull het startsignaal voor de Hint en Vind actie.

Wat houdt deze actie precies in? Door heel Nederland op verschillende plekken kun je Red Bull Sugarfree blikjes vinden. Deze Sugarfree blikjes kun je tegenwoordig overal kopen, maar nu zijn deze blikjes op de meest vreemde plekken verstopt. En aan jou de taak om erachter te komen waar deze Red Bull blikjes zich bevinden. Dit doe je door eerst naar de website Redbullhintenvind.nl te gaan. Hier vind je allerlei cryptische aanwijzingen voor het vinden van de verstopte Red Bull Sugarfree packs. En als je zo’n pack hebt gevonden dan gaat de zoektocht online verder om de finale code te achterhalen.  Hiervoor heb je veel puzzel talent en Einstein eigenschappen nodig, dus dat wordt zeker geen eitje. Via verschillende websites, social networks en andere platforms op het internet kom je steeds dichterbij de code.

Maar het speuren doe je natuurlijk niet voor niets, door mee te doen maak je kans op een hele vette prijs. Namelijk de uiteindelijke winnaar vliegt naar Red Bull events op de meest onmogelijke plaatsen op aarde. Op de Hint & Vind site en op de officiële Facebook-pagina wordt na 8 september 2010 de winnaar bekend gemaakt.

Dus heb je zin in flink speuren, puzzelen en een vette prijs, dan moet je snel gaan kijken op de website van deze leuke en originele actie. Succes!

[http://www.youtube.com/watch?v=fE5B7OWxaYI]

Comments are closed.