Preview RiverIsland herfst/winter collectie 2010/2011

Velen van jullie willen vast nog niet denken aan de herfst, maar toch komt het alweer dichterbij. Ik vind het eigenlijk helemaal niet zo vervelend, ik vind de herfst en winter hele gezellige maanden. En de kleding van deze maanden vind ik eigenlijk ook altijd erg leuk, mooie stoere laarzen, winterjassen, gebreide sjaals en mutsen…

En deze collectie van RiverIsland is ook erg leuk! Je ziet in deze collectie heel duidelijk de trends voor aankomend seizoen. Namelijk legergroene kleuren, militairy jackets, fake fur en rijglaarsjes met peeptoe ( wat me best koud lijkt).

Hieronder nog drie mooie tassen uit de nieuwe collectie van RiverIsland. Drie hele verschillende soorten tassen…

Eentje hippieachtige stijl, eentje bohemian en een mooi uitgaanstasje!

Hebben jullie ook al zin in de herfst en winter, of mag het van jullie nog wel even ‘zomer’ blijven?