Fashion trends voor herfst/winter 2014/2015 #2

In tegenstelling tot de vorige keer toen ik deel 1 schreef, is het nu mooi zonnig en lijkt het dat de herfst nog even op zich laat wachten. Toch ontkomen we er niet aan en daarom vond ik het tijd worden voor de tweede gedeelte van de ‘Fashion trends voor herfst/winter 2014/2015′ artikel. Want wat voor trends kunnen we nog meer naast ‘oversized jassen, blokhakken & wollen hoeden’ verwachten?

Dat (nep)leer nog steeds een veelgebruikte materiaal is komend seizoen daar ben ik meer dan blij om. Ik hou wel van de stoere uitstraling wat leer geeft aan je outfit. Bij mij staat een leren rokje erg hoog op mijn wishlist, nu nog even de perfecte vinden!

trend403

De ‘sport schoenen’ trend is ook nog niet voorbij en ook komend seizoen kun je met een gerust hart met je trainers over straat. Niet alleen zijn deze schoenen heel trendy, ze zijn ook nog eens ideaal als je een dagje veel moet lopen.

trend202

Ik ben gek op ruitjes, het geeft mij op één of andere manier een ‘herfstig’ gevoel. Hoog op mijn wishlist staat dan ook een geruite sjaal die perfect matched bij mijn parka jas van vorig jaar…

trend401

Jeej voor de rugtassen trend. Ik heb dan misschien nog geen rugtas maar stiekem zou ik er best wel graag eentje willen hebben. De rugtas die we aankomend seizoen gaan zien is vooral gemaakt van (nep)leer en dat past natuurlijk ook heel goed bij de herfst/winter…

trend402

Laat ik meteen maar duidelijk zijn, ik hou absoluut niet van echt bont en gelukkig zijn een hoop ontwerpers en winkelketens het met mij eens. Bont is een trend wat we deze winter heel veel gaan zien, gelukkig kiest men vaak dus wel voor nepbont en dat kan ik alleen maar toejuichen! De items hieronder zijn dus allen gemaakt van nepbont maar ze zien er wel heel lekker warm uit.

trend405

Welke van de vijf bovenstaande trends is jouw favoriet? 

11 Comments on Fashion trends voor herfst/winter 2014/2015 #2

 1. Koalabeautymama
  1 september 2014 at 06:31 (6 jaar ago)

  Wat een geweldige nieuwe trends voor het aankomende seizoen! Kan niet wachten om te shoppen. Ik vind die fake furr en fluffy kleding zo leuk hè. :D

  Beantwoorden
 2. Beautydagboek
  1 september 2014 at 07:38 (6 jaar ago)

  Ik vind dit hele leuke trends! Veel heb ik al in mijn collectie, dus daar ben ik blij mee :). Ik wil alleen nog zo’n furry jas :).

  Beantwoorden
 3. Tineke
  1 september 2014 at 07:41 (6 jaar ago)

  Tartan is leuk, met de rest van de trends heb ik niet zoveel!
  Liefs

  Beantwoorden
 4. Laura
  1 september 2014 at 08:41 (6 jaar ago)

  De leather! Ik wil echt zo’n biker jack, maar dan met zilveren details ipv goud. Iemand tips?

  Beantwoorden
 5. Dionne
  1 september 2014 at 15:23 (6 jaar ago)

  Ik ben dol op fluffy en leren rokjes!

  Beantwoorden
 6. Mandy
  1 september 2014 at 15:55 (6 jaar ago)

  Leer, trainers en tartan ik vind het allemaal even leuk!!

  Beantwoorden
 7. Floor
  1 september 2014 at 16:25 (6 jaar ago)

  De laarsjes vind ik super leuk, jammer van de 205EUR. Weet je een look-a-like?

  Beantwoorden
 8. Manon
  1 september 2014 at 17:36 (6 jaar ago)

  Er zitten wel hele leuke dingen tussen

  Beantwoorden
 9. Axelle
  1 september 2014 at 21:48 (6 jaar ago)

  ik wil ook nog graag een leren jasje!

  Beantwoorden
 10. Linda
  3 september 2014 at 22:18 (6 jaar ago)

  Ik vind ze allemaal leuk! Alleen hou ik het voorlopig toch nog bij mijn schoudertas ;-)

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *