Nieuwe nagellakjes Catrice!

In mijn shopvlog zag je deze nagellakjes al voorbij komen. En zoals ik al in het filmpje zei, kan ik nooit wachten totdat ik ze allemaal op kan doen. Met als resultaat elke dag een ander kleurtje en daar heb ik natuurlijk foto’s van gemaakt.

Ik ga de lakjes van Catrice niet reviewen omdat ik deze lakjes al heel wat keren voorbij heb zien komen op blogs en ik denk dat we allemaal wel weten dat de lakjes van Catrice gewoon heel goed zijn! Wel wil ik zeggen dat ik deze lakjes erg fijn vind lakken vanwege een vrij breed kwastje.

En dit zijn de vier kleurtjes. Soms lijken de kleuren op de foto een beetje anders dan in het flesje, maar dat komt ook door de belichting van de foto’s.

Zoals jullie wel kunnen zien zijn het allemaal stuk voor stuk lieve vrouwelijke kleurtjes. Ik ben echt gek op roze/rode nagellak. Toch vind ik ook de blauw/grijs en beige tinten wat tegenwoordig ook heel hip is erg mooi! Het is lastig kiezen welke mijn favoriet is maar als ik dan echt moet kiezen van mezelf ga ik voor ‘Caught on the Red Carpet’.

77 Comments on Nieuwe nagellakjes Catrice!

 1. Nicole
  17 augustus 2010 at 12:08 (12 jaar ago)

  De laatste heb ik zelf ook en nu ook op! ^^ Mooie kleurtjes

 2. Rani
  17 augustus 2010 at 13:53 (12 jaar ago)

  Mooie kleuren joh! Ik heb zelf oo k juist Meet Me at Coral Island gekocht !

 3. Eva!
  17 augustus 2010 at 15:40 (12 jaar ago)

  schattige kleurtjes!

 4. kirsten
  11 januari 2011 at 21:03 (11 jaar ago)

  Ik heb princess for a day,
  is ook wel een mooi kleurtje,

  groetjes kirsten