Leuke webshop Ydence

Altijd ben ik op zoek naar leuke en bijzondere webshops. Inmiddels is heel internet bezaaid met online shops maar het is de kunst om de leukste er tussen uit te pikken. En zo vond ik ook de webshop Ydence waar ik meteen enthousiast over was en ben. Ik zag prachtige kleding die ook nog eens betaalbaar is, wat willen vrouwen nog meer?

De eigenaresse Lara is al een tijdje werkzaam in de mode en zo kwam ze via haar netwerk erachter dat luxe kledingstukken heel prijzig zijn. Zelfs bij de H&M en de Zara betaal je voor een zijden jurkje meer dan 100 Euro. Lara dacht dit kan anders en zij begon de webshop Ydence.

In deze webshop vind je veel verschillende kledingstukken en accessoires. De collectie kleding bestaat o.a uit: Jurkjes, blazers en tunieken. De stoffen die worden gebruikt zijn vaak gemaakt van 100% zijde. Het fijne is dat de kleding van topkwaliteit is en dat de prijs ook erg fijn is. Niet alleen wordt er kleding verkocht, ook  voor accessoires en schoenen kun je hier prima slagen.

De collectie wordt vaak vernieuwd en zo vind je altijd de hipste items. Naast dat de prijzen klein zijn is service ook erg belangrijk. Zo probeert Ydence altijd binnen 1 werkdag te leveren, zo heb je altijd snel je bestelling in huis. Ik heb er in iedere geval weer een favoriete webshop bij, nieuwsgierig geworden klik hier voor de webshop!

 

Dit vind je vast ook leuk...

2 Comments on Leuke webshop Ydence

  1. agroot@ymail.com
    5 augustus 2010 at 11:54 (10 jaar ago)

    Super leuk!

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *