Ga voor de stijlvolle Sony Ericson Xperia X10 mini

(Advertorial)

Tegenwoordig hoor je er zonder smartphone bijna niet meer bij. Je hebt ontzettend veel verschillende op de markt en soms zie je door de bomen het bos niet meer als het om mobieltjes gaat. Dan heb ik een super tip voor jullie, namelijk de Sony Ericson Xperia X10 mini. Dit is een super stijlvolle smartphone die ook nog eens compact is, deze stop je zo in je handtas.

Deze smartphone van Sony Ericson kun je helemaal aan je eigen wensen aanpassen, zo wordt de telefoon super persoonlijk. Met deze telefoon heb je altijd toegang tot internet, e-mail en al je sociale netwerken zoals bijvoorbeeld Twitter en Facebook. Maar dat is niet alles want als je nu kiest voor de X10 mini krijg je ook TimeScape. Dit is super handig want zo kun je op één overzichtelijke scherm bijvoorbeeld je gemiste oproepen, smsjes, emailtjes enTweets direct zien. Zo hoef je niet 1 voor 1 alle applicaties te openen maar zie je het direct. De X10 mini maakt gebruik van Android en dit is de software die op je telefoon draait. Voor Android zijn er duizenden apps verkrijgbaar. Doordat je verschillende apps kan krijgen kun je helemaal je telefoon persoonlijk maken.  En dat is nog niet alles want de Sony Ericson X10 mini heeft een touchscreen met 4-hoekennavigatie. Nu zou je denken wat is dat? Hiermee kun je zelf je scherm inrichten en zo heb jij favoriete functies en apps altijd snel bij de hand.

En als je nu de X10 mini besteld krijg je er ook nog twee extra backcovers bij zodat jij je telefoon in een handomdraai een ander kleurtje geeft. Maar dat is nog niet alles want ook krijg je een gratis halfjaarabonnement op een lifestylemagazine. Je kunt kiezen uit ELLE, ELLE Wonen, ELLE Eten, Santé, Red, FiscAlert of Quote. Ga hier naar de website om de actie nog eens te bekijken!

 

Dit vind je vast ook leuk...

2 Comments on Ga voor de stijlvolle Sony Ericson Xperia X10 mini

 1. Jenny
  19 augustus 2010 at 10:21 (9 jaar ago)

  Ik heb ook deze telefoon en hij is vet!

  Beantwoorden
 2. Marloes
  22 augustus 2010 at 12:58 (9 jaar ago)

  Ik zit te twijfelen tussen deze en een iPhone. Maar een abo maakt het meteen iets aantrekkelijker. Tot hoe lang duurt deze actie?

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *