Eyelook Smokey Brown!

Wanneer ik overdag make up draag, ga ik vaak voor bruine oogschaduw. Ik heb zelf blauwe ogen en ik vind bruin voor overdag een goede kleur, niet te opvallend maar mijn ogen komen zo wel mooi uit. Deze ooglook die  je ziet op de foto’s maak ik best wel vaak, het is een smokey bruine ooglook die prima overdag kan!

Ik heb voor deze ooglook de volgende producten gebruikt: Oogschaduw basis van John van G, de 88 Shimmer Palette, Rimmel Sexy Curve Mascara en ten slotte een Kohlpotlood van de Hema. Zoals je ziet gebruik ik voor deze look helemaal niet veel producten.

Verder heb ik op mijn gezicht de Dream Satin liquid foundation van Maybelline, Blush van Catrice en op mijn lippen een lipgloss Maybelline Color Sensational in de kleur rose.

Ik ben benieuwd wat jullie van deze look vinden en of jullie vaker een soort gelijk artikel willen zien?