Etos eindeloos zomer!

(Advertorial)

De zomer is vooral genieten van het mooie weer en natuurlijk wil je er verzorgd uitzien.  Niet alleen je gezicht verdiend extra aandacht, maar ook de rest van je lichaam. Etos  heeft een super leuke actie waar jij iedere dag je vragen kan stellen aan de experts van Etos om er helemaal op en top verzorgd uit te zien.

Dit kun je doen op de facebook-pagina van Etos. Hier beantwoorden dagelijks vier verschillende experts alle vragen die jezelf dus kan stellen via een livechat. Naast dat je kunt chatten staan er ook op de facebook-pagina van Etos  tips om je helemaal summerproof erbij te laten lopen! Deze actie is 12 juli ingegaan en er zijn inmiddels al wat live chats geweest. Mocht je het hebben gemist, speciaal voor jullie heb ik wat vragen en antwoorden verzameld. De antwoorden worden gegeven door Chanyn Sinester van Herôme Cosmetics en zij weet als geen ander hoe jij je handen en voeten optimaal kan verzorgen.

Vooral zomers breken mijn nagels snel, wat kan ik daaraan doen?

Nagels hebben een belangrijke functie, ze beschermen de onderliggende zenuwen en bloedvaten. Water, zout en andere zomerse invloeden kunnen je nagels broos maken waardoor ze kunnen breken en scheuren. Nagels reageren ook sterk op bijvoorbeeld schoonmaakmiddelen. Een nagel wordt voornamelijk gevormd door hard geworden keratine en de verhouding tussen vocht en vet. Dat gehalte zorgt voor veerkracht, soepelheid en gezonde nagels. Een goede tip om je nagels te versterken is nagelverharder. Bij Herôme hebben we een serie van drie nagelverharders in drie sterktes, die je als een kuurtje van 14 dagen moet aanbrengen, ideaal voor in je vakantie.

s ‘Zomers en op vakantie ben ik veel buiten en komen mijn handen en voeten met allerlei zaken in aanraking. Tips?

“Neem naast je verzorgingsspulletjes ook een goede reiniger mee op vakantie. Je handen en je voeten komen ’s zomers vaker dan normaal in contact met bacteriën die ziektes kunnen overbrengen. Houd ze dus goed schoon, ook voor je gezondheid. Voor je handen moet je wel altijd een reiniger nemen die de lipide-laag van je huid niet aantast en je huid niet uitdroogt. Bijvoorbeeld Herôme Direct Desinfect handgel. Dat doodt bacteriën en virussen voor 99,9% en reinigt de handen zonder water en zeep, je kunt het dus overal mee naar toe nemen.

Ik wil deze zomer de nagels van mijn handen en voeten lakken. Welke kleuren staan het mooist op een gebruinde huid?

“Alles mag deze zomer, als het maar kleur is. Wat vooral bij een gebruinde huid mooi staat zijn felle kleuren, zoals zeegroen of koraaltinten. En heb je haast, dan is sneldrogende nailpolish een aanrader. Er bestaan ook nagellakken met een brede kwast, waardoor je sneller klaar bent en minder lakfoutjes maakt. Ideaal voor als je weinig tijd hebt.

Wat zijn veelgemaakte fouten?

“Gelakte nagels hebben weinig zin als je nagelriemen veel velletjes hebben, gebruik dus een verzorgende nagelriem pen of –crème, zoals de Wonderpen van Herôme. Die verzacht en versoepelt je huid en voorkomt velletjes en een harde huid. Een andere veelgemaakte fout is kleurlak aanbrengen zonder basecoat. Een basecoat beschermt de nagel tegen het intrekken van pigment die in de lak zit. Zo voorkom je verkleuring van de nagels. Daarnaast maakt het je nageloppervlak egaler, waardoor lak mooier blijft zitten. En tot slot: zorg bij de verzorging van je voeten voor goed materiaal voor het vijlen, polijsten en knippen van je nagels. Het verzorgen en verwennen van je nagels en nagelriemen is niet alleen een heerlijk momentje voor jezelf, maar geeft je handen en voeten bovendien een mooie uitstraling!

Kun je nog wat tips gebruiken kijk dan snel op de Facebook-pagina van Etos en hier zie je allerlei tips over beauty. Morgen(vrijdag 16 juli) is de laatste dag van de actie en de aller beste tips en de belangrijkste vragen uit de chat komen nogmaals voorbij. Ook kun je ervaringen wisselen met anderen en komen er nog meer tips! Met deze tips weet ik zeker dat iedereen verzorgd de zomer door komt!

74 Comments on Etos eindeloos zomer!

 1. Merel
  17 juli 2010 at 10:18 (12 jaar ago)

  Ik ben paar keer deze week op de facebook pagina geweest, echt een leuke actie van de Etos

 2. Sandra
  17 juli 2010 at 10:19 (12 jaar ago)

  Leuk geschreven. Alleen jammer datt ik het nu pas zag.

 3. Danie
  19 juli 2010 at 14:32 (12 jaar ago)

  Ik heb ook 1 keertje mee gechat en het was echt heel gezellig, ik had deze artikel al bij een site gezien. Maar wel leuk geschreven, alleen je ziet wel dat het een advertorial is 🙂

 4. anoniem
  19 juli 2010 at 14:33 (12 jaar ago)

  Dit artikel heeft iedereen op zijn site tegenwoordig, maar wel een leuke actie van de Etos!