Review:Lush Bubblegum Lipscrub

Ik heb nogal vaak last van droge lippen, met als gevolg vervelende velletjes die een onverzorgde indruk geven. Ook zijn zulke lippen geen goede basis voor een lipgloss of lipstick. Maar Lush heeft hier een oplossing voor gevonden namelijk een Lipscrub.

De lipscrub zit in een glazen potje en de inhoud is 25 gram. Op de onderkant van het potje zit een sticker en zo zie je wie jou scrub heeft gemaakt. Dit geeft ook meteen wel aan hoe vers de scrub is. Bij het opendraaien van het potje kwam meteen al een typisch Bubblegum geur naar boven. Je hebt de scrub in verschillende ‘smaakjes’ en ik heb de Bubblegum versie gekozen. De lipscrub is gemaakt vooral van suiker en ik ben echt geneigd om mijn vinger in het potje te steken en het goedje op te eten. Maar goed daar is het niet voor bedoeld, ik zeg scrubben maar.

Je kunt een klein beetje op je vinger doen en dat is voldoende om je lippen te scrubben. Om echt velletjes eraf te scrubben moet je hard wrijven, maar het kan zeker. Als het in je mond komt, wat ongetwijfeld gebeurt smaakt het zoet, maar er zit ook een klein beetje een zeep smaak aan. Toch is het gemaakt van natuurlijke ingrediënten dus giftig is het sowieso niet. Na het scrubben voelen je lippen zacht aan en ze zijn mooi doorbloed. Ik ben blij met deze scrub want velletjes zijn verleden tijd en ik heb nu altijd mooi verzorgde lippen.

Een potje met Lipscrub kun je kopen bij Lush zowel online als in de winkel. Voor een potje betaal je €8,95 en hiervoor krijg je 25 gram. Dit lijkt misschien niet heel veel maar je kunt er echt heel lang mee doen.

Lush-scrub

128 Comments on Review:Lush Bubblegum Lipscrub

  1. vera
    23 augustus 2010 at 17:32 (12 jaar ago)

    Heb wel regelmatg velletje op mijn lip maar nooit gedacht aan scrub voor je lippen hahah, Dank je voor tip

  2. DalaLuz
    21 november 2010 at 13:58 (12 jaar ago)

    Lijkt me best lekker… Niet eens dat ik dagelijks nodig heb, maar zo nu en dan besluiten mijn lippen opeens om helemaal voor Sahara te gaan…. Kun je wel gaan smeren, maar moet je toch eerst goed scrubbben!