Review: Sephora Aqua eyes oogpotlood collectie

Laatst was ik in de Sephora aan het rondkijken en niet echt met de intentie om wat te kopen. Ik was al wel een tijdje op zoek naar goed gekleurde oogpotloden want ik gebruik toch vaak zwarte en bruine kleuren maar voor de afwisseling is een kleurtje ook wel eens leuk. Bij de Sephora verkochten ze leuke kleine potloodjes in mooie metalic kleurtjes in een handig doosje. Eigenlijk precies waar ik naar op zoek was.

Je had ze in verschillende kleur samenstellingen en ik ben gegaan voor: Zwart, blauw, grijs, paars en zacht roze. Ze hebben allemaal een metalic tintje behalve de zwarte, die is gewoon zwart. Natuurlijk heb ik ze in de winkel even getest op mijn of ze goed vettig en goed gepigmenteerd waren. Want niets is zo vervelend dat je een oogpotlood aanbrengt die haast geen kleur geeft en waarbij je hard moet drukken. Maar dat zat bij deze oogpotloodjes wel goed. Je hebt deze oogpotloden ook in een grotere formaat van Sephora maar dan moet je ze per stuk kopen. Ik heb dus gekozen voor de kleinere variant.

Tot nu toe ben ik echt tevreden met de potloden. Het blijft gewoon de  hele dag zitten. De oogpotlood is wel waterproof en meestal hou ik niet van waterproof make-up omdat het zo slecht te verwijderen is. Maar je kunt het er gewoon afhalen met niet waterproof make-up remover. Het setje kost ongeveer €14,00 en is te verkrijgen bij de Sephora.

Sephora

 

Dit vind je vast ook leuk...

4 Comments on Review: Sephora Aqua eyes oogpotlood collectie

 1. Amber
  6 juni 2010 at 10:42 (10 jaar ago)

  Die potloodjes heb ik ook, die zijn heel fijn!

  Leuke blog heb je trouwens!

  Beantwoorden
 2. Curls
  8 juni 2010 at 18:36 (10 jaar ago)

  Dat ziet er goed uit, binnekort is voor gaan kijken bij Sephora!

  Beantwoorden
 3. rosa
  22 juni 2010 at 15:26 (10 jaar ago)

  ziet er fijn uit! van make up forever nog wel ;D

  Beantwoorden
 4. Shanna
  17 juli 2010 at 22:02 (10 jaar ago)

  Mag ik je erop wijzen dat de potloodjes niet van Sephora zelf zijn, maar van Make Up Forever ;)

  Verder vind ik dat je een hele leuke site hebt, lekker overzichtelijk en leuke artikelen!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *