Nieuwe reality show ‘Downtown Girls’ te zien vanaf 1 juni op MTV

Na the City en the Hills komt MTV met weer een nieuw reality show namelijk ‘Downtown Girls’. Het is een mix tussen the Hills meets Sex and the City dus mijn verwachtingen zijn hoog gespannen.

De serie gaat over een groep vriendinnen met uiteenlopende doelen. Zo zie je Shallon Lester die een blogt voor de Amerikaanse Glamour. Nikki met haar eigen modezaak en zo hebben alle dames een ander beroep maar wat ze gemeen hebben is dat ze een wild leven lijden in Manhattan en dat maakt ze dan ook ‘Downtown Girls’.

Natuurlijk is deze reality serie ook goed gevuld met de nodige drama, maar het belangrijkst is dat ze elkaar hebben! Deze serie is vanaf 1 juni te zien op de site www.mtv.com. Ik ben erg benieuwd, jullie? Zie hier alvast de trailer…