Make-up trend: Neon kleur bekennen!

Heel jaren negentig maar zoals ik al eerder schreef trends komen terug en hoe? Je mag namelijk met je make up gaan knallen. Deze trend zag je al veel op de catwalk en make up merken hebben deze trend goed opgepikt en dat zie je terug in hun collecties.

Te beginnen bij de ogen: Je ogen mogen knallen en dat houdt in dat je verschillende kleuren oogschaduw mag gebruiken. Fel geel met fel groen bijvoorbeeld. Naast dat je oogschaduw kunt gebruiken, kun je ook gaan voor een fel oogpotlood het liefst met shimmering voor een mooi gekleurd randje boven en onder de wimpers. Zie je oogleden als één groot kleurenpallet. Maar let op: Wanneer je kiest voor hele felle kleuren hou het dan bij twee kleuren en zorg ervoor dat de rest van je make up juist rustig blijft. Een Bassie look is nou ook weer niet de bedoeling.

De lippen: Ook je mond mag knallen en of je dat nou doet met een mooie fel gekleurde lipgloss of lipstick zorg dat je mond opvalt. Ga voor een felle roze maar je moet bij deze kleur wel goed opletten dat deze niet ordinair wordt. Dus kijk goed naar de kleur van je huid en je haren. Is roze niet je kleur dan kun je gaan voor een rode kleur. En het is zo dat rood veel mensen staat, dus hier sla je niet zo gauw de plank mee mis.

De nagels: Vind je deze trend te heftig voor je gezicht, dan kun je altijd nog kiezen voor fel gekleurde nagellak. Er zijn op dit moment genoeg merken die felle kleuren in hun assortiment hebben zitten. Wat dacht je bijvoorbeeld van knal geel, fel blauw of oranje (ook leuk voor de wk). En vergeet vooral niet je teennagels te lakken want ook je voeten verdienen een mooi kleurtje…

Hieronder wat inspiratie voor de neon trend en ik benieuwd wat jullie ervan vinden en of jezelf meedoet aan deze trend?

trend-make-up

79 Comments on Make-up trend: Neon kleur bekennen!

  1. Irini
    17 mei 2010 at 11:13 (12 jaar ago)

    Aaah!
    zocool :’o