Lush review ‘You Snap the Whip’ bodybutter

Eergisteren ontving ik mijn pakketje van Lush met daarin de ‘Sweetie Pie’ yellie en Bubble Gum Sugar Scrab en de bodybutter ‘You Snap the Wip’. En over die laatste heb ik een review voor jullie.

Zoals jullie misschien al weten heb ik een soort van verslaving namelijk de geur van Sweetie Pie. Bij deze Yellie stond als je van de geur houdt moet je de bodybutter ‘You Snap the Whip’ uitproberen. En die kans liet ik niet aan me voorbij gaan. Gezien mijn Yellie bijna op was moest ik toch een nieuwe bestellen dus heb ik meteen maar de bodybutter erbij gedaan. En ja hoor de geur is precies hetzelfde dus mijn geluk kan niet op!

Maar wat is dit precies voor een product?

You Snap The Whip is een bodybutter die je huid onder controle houdt. Een stevige mix van gepoederde houtskool en puimsteen scrubben al je dode huidcellen weg. De voedende olie van macadamia en cacaoboter laten je huid stralen. De fruitige geur komt van bergamotolie, met een vleugje frissen citroen en zwarte bessen. Gebruik op een natte huid in bad of douche. Spoel lang na, zodat het zwarte laagje goed verdwijnt en geniet van je superzachte velletje.

Gisteren heb ik voor het eerst gedouched met de bodybutter die zowel verzorgend is en ook zorgt voor een zachte scrub. Meteen toen ik begon te scrubben zag ik er uit als een blauw/paars/zwart gebodypaint persoon. Er kwam een heerlijke geur vanaf en het heeft een milde wijze van scrubben omdat het textuur heel fijn is. Wat me opviel was dat de bodybutter vrij snel opgaat. Dus in vervolg neem ik gewoon een klein stukje mee want doordat er water op het hele blokje komt gaat er veel verloren en dat is jammer. Na het afspoelen wat eigenlijk heel makkelijk ging had ik inderdaad een zacht huidje met de bekende ‘Sweetie Pie’ geur.

Ik vind het een fijne bodyscrub omdat deze mild is voor de huid. Je scrubt dus niet alleen de huid maar je voedt de huid tegelijkertijd. Het heeft een heerlijke geur en je huid is echt zachter na het douchen. Als je op zoek bent na een bodyscrub die niet al te grof is en die lekker ruikt is de ‘You Snap the Whip’ bodybutter een echte aanrader. Je kan deze bodybutter zowel online als in de winkel krijgen en kost voor 95 gram €10,20.

you snap the whip

Comments are closed.