H&M mei/juni collectie binnenkort in de winkels

Een kleurvolle collectie kun je dit zeker wel noemen. Je ziet in deze collectie allerlei verschillende trends voorbij komen. Zo zie je veel kleding en accessoires geïnspireerd door etnisch, hoge hakken, pailletten, batik en jumpsuits één keer raden waar ik te vinden ben in de maanden mei en juni? En wat is jullie favoriet?

H&M-mei-juni

 

Dit vind je vast ook leuk...

1 Comment on H&M mei/juni collectie binnenkort in de winkels

 1. Janiek
  7 mei 2010 at 12:22 (10 jaar ago)

  Leuk blog ! Ik werd getipt door een vriendin en ben een kijke gaan nemen.
  Ik heb ook even in het archief geken en vond het filmpje waarin je uitlegt hoe je een “chanel”
  t-shirt zelf kunt maken goed gemaakt.
  Samen met een vriendin wil ik dit ook gaan doen.
  Ik kom zeker vaker een kijkje nemen.
  Succes verder met jouw blog
  Groetjes Janiek

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *