Tip: handige website Stylediscount.nl

Tegenwoordig is online shoppen hartstikke hot en steeds meer mensen kiezen ervoor om hun aankopen online te doen. Ook ik hou van shoppen op het ‘world wide web’ en voornamelijk mijn kleding en accessoires koop ik online. Vaak voordat ik mijn digitale mandje afreken check ik via Google nog even of er leuke kortingen zijn, alleen kom ik vaak codes tegen die al zijn verlopen. Gelukkig kan ik nu naar Stylediscount.nl gaan, dit is een speciale site waar je allerlei kortingen kunt vinden voor heel veel verschillende mode webwinkels…

Stylediscount.nl bestaat nog niet zo heel erg lang maar is een hele handige online platform waar je een overzicht vindt van actuele kortingen, actiecodes en nieuwtjes van verschillende webwinkels. De codes zijn altijd up-to-date en zo loop je nooit tegen het probleem aan dat codes zijn verlopen. Elke dag worden er nieuwe kortingscodes en acties aan de site toegevoegd. De site werkt heel makkelijk want je kunt op winkelnaam of op categorie zoeken. Ook vind je op Stylediscount ‘insight information’ over een webshop met o.a. info over de webwinkel, betalingsmogelijkheden, de levertijd etc.

Op dit moment hebben ze ook een hele leuke actie voor de ‘Van Haren‘. Heb jij nog schoenen nodig voor deze zomer, dan vind je op Stylediscount.nl nu een hele leuke kortingcode met een waarde van 5 Euro.

Ben je benieuwd geworden naar de site, neem dan zeker even een kijkje. En mocht je weer een keer online kleding gaan kopen, kijk dan zeker eerst even op Stylediscount.nl voordat je je aankopen afrekent.

5 Comments on Tip: handige website Stylediscount.nl

 1. Savannah
  23 mei 2013 at 14:18 (10 jaar ago)

  Handig zeg! ga even kijkje nemen 🙂 Liefs,
  PS: doe je mee met mijn winactie?

 2. I scream beauty
  23 mei 2013 at 14:33 (10 jaar ago)

  Wat een handige tip! Thanks!

 3. Eline
  23 mei 2013 at 14:38 (10 jaar ago)

  Handig!

 4. Ilse
  23 mei 2013 at 14:42 (10 jaar ago)

  Super goede tip, daar ga ik zeker gebruik van maken!

 5. Martina
  23 mei 2013 at 15:07 (10 jaar ago)

  Handig!