RTL 5 programma: Running in Heels

Als ware fashionista gaat spontaan je hart sneller kloppen bij het programma Running in Heels. Dit programma gunt je een kijkje op de redactie van een groot mode blad. Er zijn al twee afleveringen verstreken maar je mag dit programma gewoon niet missen!

Running in Heels is een realityserie waarin drie jonge vrouwen met een mode ambitie worden gevolgd bij de redactie van de Amerikaanse Marie Claire. De meiden die centraal staan zijn: Asley, Samantha en Talita, zij zijn stagiaires  die keihard werken om een plaatsje te veroveren in de keiharde mode industrie.

De drie jonge vrouwen maken voor in het eerst de drukte in New York mee, en dat is wel wat anders dan waar de meiden vandaan komen. Ze wonen samen in één appartement en dit zorgt natuurlijk meteen al voor de nodige spanningen. Deze drama zie je ofcourse ook op de redactie van de Marie Claire terug!

Voor je wekelijkse dosis drama en fashion, moet je elke maandag de televisie rond half elf op RTL 5 hebben afgestemd.

running in heels

Comments are closed.