Haartrend: Lovely Blond

Gedurfd maar zeker geslaagd (bij de meeste van ons) is deze haartrend. De zomer komt er aan en dat betekend ook dat het haar weer blond mag. En niet zomaar blond, maar echt blond, na het witte/grijze toe.

Deze trend zagen we vorig jaar ook al, maar ook komend seizoen mag het nog. Er worden nog steeds veel celebrity’s gespot en ook op de catwalk was het een hit.  Vorig jaar heb ik me ook aan deze trend gewaagd, maar bij mij was het helaas niet zo geslaagd. Het resultaat was wel mooi, maar ik ben van nature een brunette en ik kon gewoon niet wennen aan dat hele blonde haar. Dus een week later ging ik weer voor het oude vertrouwde bruin.

Ben je dapperder dan ik, dan moet je zeker komend seizoen voor blond gaan!

haartrend-lovely-blond

92 Comments on Haartrend: Lovely Blond

  1. Channah
    14 februari 2012 at 17:29 (11 jaar ago)

    Heerlijk dat die kleur blond in komt, gisteren precies in die kleur geverft (A)