Britse keten ‘Republic’ ontdekt

Hoera, ik heb weer een nieuwe Britse modeketen ontdekt, namelijk ‘Republic’. Ik ben echt een enorme fan van Britse mode, dus van dit soort nieuwe ontdekkingen word ik altijd blij (en hebberig).

Het leuke van Republic is dat je er kleding en accessoires kan kopen in verschillende prijsklasse. Je hebt de normalen prijzen die vergelijkbaar zijn met de prijzen van Topshop en Miss Selfridge. Maar ze verkopen ook de duurdere merken zoals: Miss sixty, Diesel en G-Star. Eigenlijk voor ieder wat wils.

Vooral het merk ‘Miso’ vind ik erg leuk. Het is een collectie wat vooral bestaat uit lieve jurkjes, tunieken en grappige tops, helemaal in mijn stijl. Naast vrouwenkleding kun je er ook terecht om kleding voor je vriendje te shoppen.

Het goede nieuws is dat ze natuurlijk overzee bezorgen en je betaald ongeveer 11 Euro aan verzendkosten en je hebt de bestelling in twee tot drie dagen in huis. Is een snellere bezorging dan de H&M. Mocht ik ooit nog in Londen komen dan is dit zeker een winkel waar ik een bezoekje aan zou brengen!

http://www.republic.co/uk

republic

Comments are closed.