Review: Rimmel Sexy Curves Mascara

Al eerder maakte ik een top 3 met mijn 3 meest favoriete mascara’s. Een daarvan is de Rimmel Sexy Curves eentje van. Deze vind ik betaalbaar en geeft een mooie krul en volle wimpers, dus tijd voor een review.

Hiervoor gebruikte ik de mascara van Clinique, waar ik ook heel tevreden over ben, maar deze was op dus het was tijd voor een nieuwe. Paar weken geleden was ik in de Kruidvat en daar zag ik een aanbieding: Namelijk twee Rimmel Sexy Curves mascara voor de prijs van één, je begrijpt dat kon ik niet laten liggen. Ik heb de extra black editie uitgekozen, want ik vind het wel mooi als je wimpers een mooie zwarte kleur hebben.

Deze mascara heeft een heel apart borstelje van kunststof in een golvende vorm:

mascara-borstelDe mascara heeft dus een mooie zwarte kleur en is niet te dun en niet te dik, dus het brengt makkelijk aan. Ook heb ik geen last van klontjes, na mate dat deze mascara ouder wordt heb je wel last van klontjes. Maar dan is het ook tijd om een nieuwe te kopen! Meestal breng ik paar laagjes aan en mijn wimpers krijgen veel volume en een mooie krul. Ik heb van mezelf al lange wimpers en daarom heb ik voldoende aan een volume mascara. Ik gebruik eigenlijk nooit een wimperkruller, omdat ik altijd een beetje bang ben dat ik mijn wimpers er dan uit trek. En ik moet ook zeggen dat deze mascara dat ook niet nodig heeft. Ik heb trouwens ook nooit een waterproof mascara omdat ik deze altijd lastig vind om eraf te halen. Er is van deze mascara wel een waterproof editie, dus voor de liefhebbers? Een regenbui overleefd deze mascara wel, mits je ervan afblijft. Als ik namelijk mijn vinger tegen mijn wimper aanzet dan geeft de mascara wel een beetje af. Dus mocht je in een regenbui terecht komen, dan moet je vooral niezen voorkomen, anders krijg je een mooie panda beer look, en dat willen we niet. Deze mascara kost gemiddeld zo’n twaalf Euro en dit vind ik een prima prijs voor een mascara die heel fijn is en doet wat die beloofd! Hieronder heb ik wat foto’s van het effect van deze mascara. Wat vind jij ervan?

Rimmel-review