Na lang hebben gewacht, kon ik eindelijk ook in Groningen M.A.C aankopen doen. Vorige week is de nieuwe Douglas geopend in aan de Guldenstraat en daar zit nu ook een M.A.C in. Wat me opviel was dat het ook best wel heel groot is, dus dat betekend een uitgebreide collectie.

Ik wou echt heel graag een goede foundation en een mooie rouge. Ik heb advies gevraagd en ik werd opgemaakt door een super leuke en vriendelijke visagist. Het resultaat was echt super en ik heb de volgende producten gekocht: Blush Ombre, Mineralize SPF 15 Foundation en een Mineralize skinfinish naturel. Ik had natuurlijk het liefst de hele winkel willen leegkopen, maar goed ik was nu ook al tachtig euro kwijt, dus dat vond ik wel even genoeg.

Binnenkort schrijf ik reviews over deze producten, maar het ziet er tot nu toe rooskleurig uit!

MAC-aankopen