Lovely webshop: The beauty bakery

Lief, dat was het eerste wat ik dacht bij het zien van deze webshop ‘The Beauty Bakery’. Deze webshop verkoopt heerlijke beautyproducten in de vorm van cupcakes, taartjes en repen die je niet kunt eten, maar waarmee je bijvoorbeeld kunt badderen.

Het idee is ontstaan doordat de eigenaresse van ‘The Beauty Bakery’ gek is op badderen en op schattige bakkerijtjes. En wat krijg je dan, dan krijg je beautyproducten die lijken alsof ze regelrecht uit een bakkerij komen. De producten zijn allemaal stuk voor stuk adorabel, en het is bijna zonde om ze te gebruiken.

De producten zijn allemaal met de hand gemaakt en zijn ook nog eens goed voor het milieu. In bijna alle producten zitten natuurlijke ingrediënten zoals: boters, oliën, verse groenten en fruit en zuiverende kruiden. Deze heerlijke producten zorgen voor een lekkere zachte huid en laten je lekker ruiken.

Je bent nu vast nieuwsgierig geworden? Dus ga snel naar http://www.thebeautybakkery.nl en ik beloof het je, dat wordt smullen!

thebeautybakery

 

Dit vind je vast ook leuk...

1 Comment on Lovely webshop: The beauty bakery

  1. Evelien
    17 november 2010 at 20:06 (9 jaar ago)

    Je zou ze haast opeten, hihi. Bedankt voor de tip!!

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *