Jasje geïnspireerd door Michael Jackson

Laatst was ik even in de stad met mijn vriendje en ik ging met hem naar the Sting. Dit is best wel een leuke winkel en ik vond echt een super leuk jasje/vestje. Ik was al een tijdje op zoek naar een uniform jasje. Bij de H&M had ik laatst ook al eentje gepast maar deze zat zo stijf, ik voelde me meteen ook een hele stijf hark worden. Dus die was het maar niet geworden. Dit jasje heeft hele mooie schoudertressen (zo noem je de versiering op je schouders) en mooie dubbelrij knopen. Het jasje/vestje is gemaakt van een lekker stofje en draagt heel fijn. Wat vinden jullie ervan?

jasje

96 Comments on Jasje geïnspireerd door Michael Jackson

 1. maike
  12 maart 2010 at 19:55 (13 jaar ago)

  Hee! Volgens mij heb ik wel dat stijve jasje van de hm. .. hihi! Kus!

 2. Stephanie
  1 april 2014 at 01:15 (9 jaar ago)

  Ik ben he-le-maal fan van MJ, dus alles wat met hem te maken heeft vind ik awesome, ha ha. Niet helemaal kritisch op dit gebied dus ;)!
  Maar erg leuk jasje 😀 ben benieuwd hoe hij je staat!