De Zara in Groningen eindelijk geopend

Na lang wachten, na heel lang wachten, ging daar eindelijk de Zara in Groningen open. Er waren ontzettend lang veel geruchten over een mogelijke Zara in Groningen. Nadat het ook was bevestigd door de gemeente konden we ons eindelijk gaan verheugen…

De Zara zou eigenlijk al eerder open gaan, namelijk voor kerst. Helaas was dit niet het geval en werd onze geduld nog een keer op prijs gesteld. De openingsdatum werd verschoven naar de lente 2010. Gelukkig is dit niet het geval, want vorige week donderdag opende Zara de deuren. Helaas was ik hier niet bij, maar ik heb gehoord dat het er erg druk was en dat ze problemen hadden met de pinautomaten. Niet echt een lekker begin.

Maar vorige week zaterdag was ik weer in Groningen en was toch wel erg nieuwsgierig en ging samen met mijn moeder een kijkje nemen. Het was er ontzettend druk, maar daar lieten we ons niet door ontmoedigen. Het pand waar de Zara in zit vind ik echt heel mooi, het geeft een gezellige sfeer. De collectie is ook echt prachtig en het lijkt wel alsof ze een leukere collectie hebben dan in Amsterdam(het kan ook zijn dat het precies hetzelfde is maar dat het wat overzichtelijker is). Ik zag meteen heel veel mooie dingen en werd er spontaan hebberig van! Natuurlijk kon ik niet met lege handen de winkel verlaten, dus gewapend met een leuke top begaf ik me naar de kassa. Er stond een enorme rij en natuurlijk had ik de verkeerde rij gekozen (waarschijnlijk herken je dit gevoel). Het meisje achter de kassa was met honderdduizend dingen tegelijk bezig en dit bevorderde de snelheid natuurlijk niet. Maar ik had geen haast dus ik vond het niet vervelend en het personeel moet natuurlijk ook nog wennen.┬áMet wat euro’s minder in zak verliet ik de Zara en ik denk dat ik hier nog vaak te vinden ben. Maar niet op een zaterdag, eerder op een doordeweekse dag, dit is trouwens geen probleem want ik woon er slechts honderden meters vanaf.

Ben jij ook al bij de Zara in Groningen geweest, en wat vond je ervan?

zara Groningen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *