Net 5 komt met een nieuw programma: Stylist van de sterren

Altijd al een droom gehad om fashionstylist te worden? Dan kun je nu je kans grijpen, want Net 5 komt met een nieuw programma ‘Stylist van de sterren’. Zes finalisten strijden om deze felbegeerde titel…

In het programma wat gepresenteerd wordt door Suzanne de Jong (bekend van o.a Fobiac) strijden zes kandidaten om deze felbegeerde titel. Het wordt een programma vol opdrachten die de kandidaten moeten vervullen. Zo moeten de kandidaten in het item ‘BN’er zoekt stylist’ de perfecte outfit voor een BN’er vinden voor een speciale gelegenheid. Van de drie setjes die de aankomende stylisten uitzoeken, pikt de BN’er er één uit – die ze ook echt zullen dragen.  Maar de kandidaten moeten ook nietsvermoedende voorbijgangers een metamorfose geven of een hippe catwalkshow regisseren. Ook geven ze de kijkers tips bij moeilijke stylingissues.

De kandidaten worden door een deskundige jury beoordeeld en de winnaar gaat uiteindelijk met de volgende prijzen er van door: Een baan bij de modeketen Shoeby en wordt assistent van Bas van Schaik tijdens Amsterdam Fashion Week. Dus ben jij de ware fashionista die ze zoeken dan kun je hier je opgeven.

fashionista

de kandidaten in het item ‘BN’er zoekt stylist’ de perfecte outfit voor een BN’er vinden voor een speciale gelegenheid. Van de drie setjes die de aankomende stylisten uitzoeken, pikt de BN’er er één uit – die ze ook echt zullen dragen.
Maar de kandidaten moeten ook nietsvermoedende voorbijgangers een metamorfose geven of een hippe catwalkshow regisseren. Ook geven ze de kijkers tips bij moeilijke stylingissues.