Green is the new black: Groene beauty tips

De vorige keer schreef ik over het zelf maken van een gezichtsmasker. Naast een gezichtsmasker kun je ook zelf een haarmasker maken. Dit is eigenlijk ook heel makkelijk en misschien nog wel effectiever dan eentje uit de winkel. Hier wat recepten:


Voor droog haar

  • Benodigdheden: Een ei, theelepel honing, 2 theelepels olijfolie.
  • Bereiding: Meng alles goed door elkaar.Verdeel het over het vochtige haar.Dek het af met een badmuts of met plasticfolie. Laat minimaal 30min. zitten en was er daarna met shampoo uit.

Haar glanzend en sterk maken:

  • Benodigdheden:Een kiwi, een ei, bier.
  • Bereiding: Snij een kiwi in stukjes, mix een ei door elkaar, en doe er vervolgens wat bier bij. Laat dit 5 á 10 min. zitten, en spoel het daarna goed uit.

Om je haar een oppepper te geven:

  • Benodigdheden:kopje yoghurt naturel, eetlepels soja olie
  • Bereiding: Meng deze ingrediënten door elkaar en spreidt het over je haar met een lichte massage. Laat het inwerken voor ongeveer 45 minuten, spoel het daarna goed af en gebruik daarvoor je dagelijkse shampoo.

Ik kreeg laatst een tip van de kapper, dat je gerust een haarmasker de hele nacht erin kan laten. Dus wanneer je een haarmasker in je haar hebt zitten wikkel je haar in folie of een handdoek. Zo kan de masker een hele nacht inwerken en ben je gegarandeerd van een mooi bos haar!

Green is the new black

 

Dit vind je vast ook leuk...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *