Er komt een M.A.C verkooppunt in de Douglas in Groningen

Dames in het noorden opgelet, naast dat er eindelijk een Zara richting het noorden komt, komt er ook een M.A.C verkoopppunt in de Douglas. Ik ben al paar jaar een enorme fan van de M.A.C en kon vanmorgen bijna mijn oren niet geloven. Hier in Groningen M.A.C verkrijgbaar? Het is echt waar. Eerder gingen er al geruchten, maar ik dacht het blijft vast een gerucht, maar niets is minder waar!
En het duurt niet meer lang, namelijk over twee weken gaat de nieuwe Douglas aan de Guldenstraat in Groningen open. Dus nog even geduld, en dan hebben we denk ik weer een nieuwe favoriete winkel in Groningen erbij…

MAC-eye-makeup

 

Dit vind je vast ook leuk...

1 Comment on Er komt een M.A.C verkooppunt in de Douglas in Groningen

  1. Naam
    3 juli 2010 at 11:36 (10 jaar ago)

    Reactie

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *